Csuti: Edina totálisan kivolt, amikor kéthetente más nővel voltam - videó

Kulcsár Edina férje arról beszélt, hogy lehet egy férfi egyszerre teljes értékű férj, apa, barát és üzletember. A beszélgetés közben fény derült Csuti párkapcsolati előéletére, a megismerkedésükre és a sztárpár vitáira is.
Kulcsár Edina férje arról beszélt, hogy lehet egy férfi egyszerre teljes értékű férj, apa, barát és üzletember. A beszélgetés közben fény derült Csuti párkapcsolati előéletére, a megismerkedésükre és a sztárpár vitáira is.

"Ahhoz, hogy meg tudjak feleli férjként, ahhoz, hogy olyan apa legyek a gyerekeim szemében, amilyen szeretnék lenni, ahhoz, hogy mindenben tudjak segíteni a feleségemet, arra az ember úgy tud időt előállítani, hogy nem jár edzeni, elengedi a baráti társaságokkal végzett aktivitásokat, és elenged egy csomó olyan dolgot, amit eddig végzett" - mesélte a Hajnali YouTube-csatorna legfrissebb videójában Szabó András Csuti, miközben arra keresték a választ, hogyan lehet szorongás és megfelelési kényszer nélkül osztozni szerepek között.

Az üzletember ezzel kapcsolatban elmondta, ő szerencsés, mert neki Edina nemcsak a felesége, hanem fantasztikus partnere a cégeiben, és a barátja is egyben.

Nekem egyetlen egy véleményezhető kapcsolatom volt az Edinát megelőző időszakban. Sokat kellett tanulnom, hogy ő ma a feleségem legyen és a gyerekeimnek az édesanyja
Bevallotta, vannak ingerültebb napjaik, amikor egymáson csattan az ostor.

"Én lobbanékonyabb vagyok, de nálam ez 8-10 perc után elmúlik. Edinában viszont jobban megmarad. Ha én esetleg csúnyán beszélek, káromkodom, ami nem azért van, mert úgy gondolom, hanem az egész helyzetnek szól. De ő ezt magára veszi, és több idő neki túllendülni ezen" - mesélte Csuti.

Ez is érdekelheti!

Dobjon el mindent! Csuti félmeztelenül kertészkedik – videó

Látta már együtt szexi bikiniben Kulcsár Edinát, Tápai Szabinát és Czippán Anettet? Itt az idő - fotó

Bosszúból pisil Kulcsár Edina és Csuti macskája

A beszélgetés során elmondta, az embernek olyan társ kell, aki nem öli meg a napja hátralévő részét a folyamatos vitákkal, az ebből fakadó veszekedésekkel, bár kiemelte: a békülő szex az tök jó! És Edina egy tökéletes társ számára.

Kiderült az is, hogy nagyon sokáig csak haverok voltak, éveken át egy baráti társaságban voltak, mielőtt összejöttek.

Soha nem néztünk egymásra úgy. Edina totálisan kivolt, amikor kéthetente más nővel voltam a társaságunkban, én meg tiszteltem, hogy neki párkapcsolata van. Aztán jött egy pillanat, amikor elkedztünk máshogy nézni egymásra - mesélte az üzletember, aki a párkapcsolati dolgok és az apaszerep mellett megrendítő vallomást is tett papája elvesztéséről.

"Én vesztettem el szerettemet az elmúlt években, és én nem tudtam tőle elköszönni. Ez nekem mai napig belső vívódásom rosszabb napjaimon. Ebből a halálesetből jöttem rá, hogy ennyi, nincs következő oldal, ha a szív megáll, mindennek vége. Hiába voltunk rá felkészülve, hogy papa el fog menni, nekem annyira erős volt mindig, hogy azt gondoltam, majd jobban lesz. Sok minden elmondanék neki, amit hosszú évtizedeken keresztül nem" - mesélte Csuti, aki azt szeretné, hogy Edina is majd úgy tekintsen rá, mint aki élete során mindent megtett a családjukért.