Csapás csapás hátán: ismét gyászol Gabriela Spanic – videó

Gabriela Spanic már négy hónapja Magyarországon él, miközben a TV2 show-jában, a Dancing with the Stars-ban versenyzik, ám alig kezdődött el a táncos műsor, amikor szomorú hírt kapott: hosszú betegség után elhunyt az édesanyja. Gaby a tragédia ellenére sem adta fel a versenyt, azt mondta, megboldogult édesanyja is azt szeretné, ha folytatná.

A Paula és Paulina sztárját a tragikus hír után újabb sorscsapások érték, a Tények Plusz videójából ugyanis kiderült ki, hogy elpusztult imádott kutyája, majd az orvosa is elhagyta a földi világot.

Elveszítettem az édesanyám, a kutyám és az orvosom szintén elhunyt. De az élet megy tovább. Mindig előrefelé kell haladni és hinni Istenben

– mondta a riportban Spanic könnyeivel küszködve, aki ugyan szörnyű időszakon megy most keresztül, de próbál pozitív maradni és kisfia miatt sem teheti meg, hogy elhagyja magát.

A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors