Celeb

Belehalt a drogba Bódi Csabi két rokona

Bors

Létrehozva: 2021.10.15.

Újra tele vannak diszkók, Bódi Csabi és immáron fia is járják a klubokat, hogy az elmúlt másfél év után ismét szórakoztathassák a közönséget. Bár sok minden változott a vírus óta, úgy tűnik valami nem. Csabit nemrég kokainnal kínálták az öltözőjében.

Forrás: Bors

Újra zakatol a szekér Bódi Csabinál azóta, hogy véget értek a vírus miatti korlátozások, így az énekes mindennapjaiba ismét visszaköltözött az éjszakai életmód. Sajnálattal látja a buliukon, hogy mennyi fiatal nyúl a drogokhoz, hogy önfeledten bulizzon. Nemrég őt is megkínálták kokainnal.

Soha nem ittam és máig nem is iszok alkoholt, illetve tudatmódosító szerekkel sem élek. Egyrészt ennek köszönhetem, hogy felépült az otthonunk, másrészt pedig nem vagyok a saját magam ellensége. Rengeteget vezetek, soha nem tenném kockára a saját életemet és persze másokét sem – kezdte a Borsnak az énekes, akit rettenetesen dühít, amikor valaki ittasan vagy bedrogozva ül a kormány mögé.

„Az asztalon cigaretta és csík kokain”

Csabi a Borsnak elmondta, hogy az alkoholt utálja, a drogokat pedig egyenesen gyűlöli. Nem ítélkezik a használók felett, mivel mindenki úgy éli az életét, ahogy jónak látja, de pontosan tudja, hova vezet, ha valaki rendszeresen tudatmódosítókkal él. Sajnálatára az utóbbi időben is volt arra példa, hogy közelebbi kapcsolatba került a drogokkal, ugyanis az egyik fellépés alkalmával a helyszínre érkezve megdöbbentő látvány fogadta őt.

Beléptem az öltözőbe és olyan látvány tárult a szemem elé, amilyet a filmekben lehet látni: az asztalon cigarettás dobozok és alkoholos üvegek sorakoztak, az egyik együttes tagja pedig épp kihúzott egy csík kokaint – mesélte az énekes, aki ezután másik öltözőt kért, mert nem volt hajlandó egy légtérben tartózkodni velük.

Hogy miért lett ennyire dühös, azt egy megrázó esettel magyarázta, ugyanis sajnos testközelből nézte végig, hogy a kemény drogok hogyan tesznek tönkre egy életet.

Sajnos a családban is volt rá példa, hogy valaki függővé vált. Ez egy nagyon érzékeny téma, ezért nem szeretnék részletekbe menően beszélni róla. Annyit elmondhatok, hogy több haláleset történt, két családtagomat is beszippantotta, teljesen tönkretette az életüket és néhány évvel ezelőtt sajnos mindkettejüket elveszítettük – mondta szomorúan Csabi, aki számára nagyon fájdalmas visszaemlékezni a veszteségekre, így azt sem szerette volna elárulni, milyen harcot vívtak azért, hogy megmentsék a rokonaikat. Hogy ez ne ismétlődhessen meg, már idejekorán felkészítette a gyermekeit az ezzel járó veszélyekre.

Nem titkolózott a fiai előtt

Az énekesnek két fia van, fontosnak tartotta, hogy az ifjabbik Csabi és Romeo is tisztában legyen a drogfogyasztás veszélyeivel.

– Leültünk és nyíltan beszéltünk velük, elmondtuk nekik, hogy miért nem jó a drog. Mivel a távolabbi családban történt eseteket hoztuk fel, illetve a sztárvilágból is tudtunk olyan példákat felhozni, akik ígéretes élet előtt álltak, de a drog miatt tönkrement az életük – mondta a családapa, aki mindent megtenne azért, hogy elvegye a gyermekei kedvét a kísérletezéstől.

A legnagyobb büntetés

Mivel nagyobbik fia a nyomdokaiba lépett, szeretné megvédeni a gyermekeit az efféle veszélyektől. Persze nem felügyelheti minden lépésüket, ezért meglepő ultimátumot adott nekik.

Megmondtam a fiaimnak, hogy amennyiben használni fogják ezeket a szereket, akkor ki lesznek tagadva a családból és magukra vessenek. Mert aki egyszer hozzányúl a drogokhoz, az soha többé nem tudja majd letenni – mondta határozottan Csabi.

Kiközösítik, ha nemet mond

Nem titok: a sztárvilágban sokan élnek tudatmódosító szerekkel, s nem ritka, hogy a koncertek alkalmával is használják a fellépők.

Megesik, hogy megkínálnak és egyenesen ciki azt mondani, hogy nem élek vele, mert azt érzem, hogy kinéznek a társaságból– mondta Csabi, aki kíváncsi lenne, hogy a művészvilágból hányan vállanának be egy drogtesztet, a Bódi család minden további nélkül igent mondana.

Intő példák a sztárvilágból

A Quimby frontembere éveken át a drogok rabságában élt. Kiss Tibit pár hónappal ezelőtt kiengedték az elvonóról, jelenleg izolált terápián vesz részt, így még mindig nem térhetett vissza a zenekarba.

Curtis a zenei karrierje beindulása után kokain majd crack függő lett. Amellett, hogy milliókat bukott, jó időre szakmai és magánéleti válságba került. Úgy véli, ha tovább folytatta volna, már nem élne.

Molnár Tamás nem ismert mértéket, tíz éven át alkohol és drogproblémákkal küzdött. Négy éve komoly elhatározásra jutott és azóta egyszer sem nyúlt tudatmódosító szerekhez.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091076_auto_resized.png
origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711696214
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088380_auto_resized.jpg
vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089354_auto_resized.jpg
ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090920_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Oroszország fontos szövetségese mutatta meg haderejét + képgaléria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711696214
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089846_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711696214
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088538_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...