Celeb

Megszólalt kislánya születése után Berki Krisztián: Még nincs neve a gyermekemnek

Bors

Létrehozva: 2021.11.06.

Az egykori Fradi-vezérnek és feleségének, Mazsinak időre van szükségük, hogy számmisztikusokkal kiszámolják, mi lesz a kislány keresztneve.

Forrás: Bors

Megszületett Berki Krisztián és felesége első közös gyermeke. A 3200 grammal és 56 centiméterrel született kicsi nevét egyelőre még nem árulták el, azonban több sajtóorgánum szerint is az Emmának keresztelték. A büszke apuka felháborodva cáfolta nekünk az értesülést.

Még nincs neve a gyermekemnek, mi is meglepődtünk a híreken, de azok egyszerűen nem igazak! – kezdte a Borsnak Berki Krisztián.

Az egykori Fradi-vezér azt mondta, kihasználják a törvény által adott maximális időtartamot arra, hogy nevet adjanak az újszülötteknek. Bár volt névötletük, a végleges döntést kizárólag számmisztikus szakember, Kiss Zoltán Zéró tanácsai alapján szeretnék meghozni, amihez több időre van szükségük.

Természetesen tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot a baba nevét illetően, de ez még túl korai. Nem is értem, hogy mertek nevet leírni, amikor még hivatalosan nincs neve a legkisebb Berkinek – állította lapunknak Krisztián, akit a kórház folyosóján értünk el telefonon.

Krisztiánt és Mazsit rengeteg támadás érte az utóbbi időben, hogy kirakatban élik az életüket. Mint mondják, azt kevesen veszik figyelembe, hogy mennyire megküzdöttek azért, hogy együtt családot tudjanak alapítani. Sokan idő előtt feladják, ők azonban a végsőkig kitartottak közös álmuk mellett.

Azzal, hogy transzparenssé tettük a saját történetünket, szeretnénk másoknak erőt adni, hogy lássák bennünk az elesett embert és azt, aki bármilyen helyzetben fel tud állni, mert van hite – mondta Krisztián, és bár azt szerették volna, ha természetesen úton jön világ gyermekük, az élet ezt felülírta.

– Tudtam, hogy benne lehet a történetünkben a császár is, pedig mindent megtettünk azért, hogy gyöngéd születéssel jöjjön világra a gyerekünk, de ilyen az élet, bármi megtörténhet. Így, most azoknak adunk erőt, akik császárral szültek. A lényeg, hogy elfogadjuk a saját életünket, hogy onnan építkezzünk, amit a sors ad nekünk. Ez a mi történetünk, a mi életünk, és ha csak egy embernek adtunk motivációt, önbizalmat, akkor megérte. Tízből nyolc házasság válással végződik, sok gyerek nő fel mozaik családban, és ritka, ha az egyedülálló szülő másodszorra is megtalálja a boldogságot, nekem sikerült – mondta.

Aki szeretett volna a házaspárral együtt átélni életük egyik legcsodálatosabb élményét, lehetőséget kapott, hiszen élő közvetítésben szurkolhatták végig a szülést. Most mégis azzal vádolják Berkiéket, a felvétel korábban, nem a bejelentkezéskor készült, Berki szerint azonban ennek technikai oka van.

A teleport szerverei már a közvetítés elején kevésnek bizonyultak az óriási terhelés miatt, a később érkezőknek már meg kellett várniuk az új szerverek hadrendbe állítását, ám addig hibaüzenet várta őket. 195 ezernél is több egyedi látogató, és egymilliónál is több egyedi oldalletöltés volt, ami a legmerészebb előzetes várakozásainkat is túllépte jócskán. Ez csúszást okozott a streamben, de nem akartunk semmilyen részt kihagyni, inkább csúszott a közvetítés. Azt egyelőre nem tudom megmondani, hogy pontosan mennyi volt a csúszás. A váratlan probléma miatt az élő csúsztatott, vágatlan élő lett. Ennél már csak az lehetett volna élőbb – amit eredetileg terveztem –, ha az online téren kívüli nézőink álló helyjegyet válhattak volna, de egy stadion befogadóképessége is kevés ehhez. A jelenlegi egészségügyi helyzet és a covid miatt lehetetlen – mondta lapunknak.

Több száz milliót kereshet

Berki Krisztián rendkívül megosztó személyiség, mégis milliók követik nyomon az életét. A Youtube csatornájukra felkerült videók is hatalmas látogatottságot hoznak számára, így nem meglepő, ha a szülés élő közvetítésének nézettsége az egekbe szökik. A Bors utána járt, igen komoly összeg ütheti az izomceleb zsebét, ha a nézettség eléri a százezret, 149 millió, ötszázezernél 750 millió, egymilliónál, másfél milliárd forint landolhat a számláját. Berkit szembesítettük a számokkal, de csak szűkszavúan reagált.

– Nem tudok ezzel most foglalkozni, hiszen a családom, a feleségem és a gyermekem a legfontosabb számomra. Azonban az biztos, az online stream alatt megdöntöttünk az X-Faktor egymilliós nézettségét. De megnyugtatok mindenkit, nem akarunk a kereskedelmi televíziózás élére törni – jelentette ki Berki.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144138_auto_resized.jpg
origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713571219
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135573_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142134_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713571219
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145140_auto_resized.jpg
travelo.hu

Visszanyerte szabadságát a meglőtt gólya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713571219
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713571219
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143728_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő tündércukiság: legfrissebb fotóján Berki Emma tiszta apukája!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt