Barátok közt buli: Nyertes Zsuzsa bugyit villantott

Kamaszkorba lépett a Barátok közt. Az RTL Klub családi sorozata péntek este tartotta tizenötödik születésnapját. A pazar összejövetelen az alkotók a sajtó képviselőivel együtt ünnepelték a sikert, idézték fel másfél évtizedes közös múltjukat.
Kamaszkorba lépett a Barátok közt. Az RTL Klub családi sorozata péntek este tartotta tizenötödik születésnapját. A pazar összejövetelen az alkotók a sajtó képviselőivel együtt ünnepelték a sikert, idézték fel másfél évtizedes közös múltjukat.

A 15 éves Barátok közt alkotói, egykori és mai sztárjai hajnalig tartó bulin együtt koptatták a táncparkettet.

A csapat lelke, a producer, Kalamár Tamás vezényletével pedig felidézték a kezdeteket, jót nevetve a színészek akkori külsején, alakításain, de a legnagyobb sikert kétségkívül a bakiparádé aratta.

– Az első adást minden alkotó együtt nézte, de az nekünk jobban ­tetszett, mint a közönségnek. Fél év kellett ahhoz, hogy a gyártónk azt mondja, igen, folytathatjuk tovább a munkát – idézte fel az indulást Kalamár. – Reméljük, még sokáig szeretni fognak minket!

Az ünneplést házi produkciókkal színesítették. Solti Ádám a tehetségkutatóban feltűnt csapatával, a Non Stoppal fokozta a hangulatot, de színpadra lépett a Nyári Diával, Pataki Szilviával és Bozsek Márkkal erre az estére összeállt formációval is. Éjfélkor pedig egy hatalmas, tűzijátékos tortával lepték meg a bulizókat a szervezők.

Nyertes bugyit villantott

Nyertes Zsuzsának még ötvenöt évesen sem kottyan meg egy spárga kivitelezése. A színésznő, aki évekkel ezelőtt egy utcalány, Dobi Juli szerepében bukkant fel a sorozatban, önfeledten bulizta végig az éjszakát.

Fodor Zsókával még a táncparkett ördöge címet is kiérdemelhették volna, főleg azután, hogy egy váratlan pillanatban megmutatta elképesztő hajlékonyságát. Zsuzsa állóspárgával örvendeztette meg a társaságot, megvillantva formás fenekét és szexi alsóneműjét is.

– Igazából mindig laza voltam, nem okoz problémát egy spárga. A lábamat felemelem, és az csak jön velem. Nem vagyok rá különösebben büszke, de poénból, mikor nagyon jól érzem magam, mint most is, és már bátrabb vagyok, meg szoktam csinálni – árulta el ruganyosságának titkát a színésznő, aki az attrakció közben észre sem vette, hogy mindenki a szoknyája alá látott. – Lefotóztak? Ez ciki! Biztos ki leszek otthon ezért porolva, mert a lányom és a párom szigorúan tart.

Szőke Zoltán alulöltözött

Mint minden nívós eseményen, így a Barátok közt szülinapi partiján is alapvető követelmény volt az alkalomhoz illő ruha. A jelen lévő sztárhölgyek igencsak kitettek magukért, akár egy divatbemutató kifutóján is megállták volna a helyüket. Nyári Dia egy igen merész kisestélyiben jelent meg, melynek dekoltázsa csak úgy vonzotta a férfiszemeket. Különösen a barátját nyűgözte le a ruha: egész este nem tudott betelni szexi szerelme látványával.

– Eddig nem voltam ennyire bevállalós, de nem bántam meg a választásomat. Egyáltalán nem érzem magam kényelmetlenül ebben a ruhában – árulta el Dia.
Rajta kívül Nagy Alexandra és Gyebnár Csekka is merész dekoltázst villantott, míg a szülési szabadságát töltő Som-Balogh Edina és Kiss Ramóna vékony derekával és formás lábával igézte meg a férfiakat.

Apropó, urak! Nos, ők is igyekeztek a legjobb formájukat hozni: Tihanyi-Tóth Csaba bonvivánként hatott fehér zakójában, míg Várkonyi András és Németh Kristóf megjelenése ezúttal is makulátlan volt. Egyvalakinek azonban sikerült alulöltöznie a megjelenteket. A sorozat rosszfiúját, Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltán egy ütött-kopott farmert és zakót húzott magára, ezzel igencsak kilógva az ünneplők sorából.

Élet a forgatás után

A sorozat szereplőit egymásról is faggattuk a partin, így kiderült, hogy a Vili bácsit alakító Várkonyi András civilben is jó kapcsolatot ápol Tihanyi-Tóth Csabával, míg Kiss Ramóna Kinizsi Ottóval osztja meg élete titkait. Berényi Claudia megformálója, Ábrahám Edit pedig valódi barátra lelt Varga Iza személyében, akinek minden kollégájáról azonnal eszébe jut valami.

– Szőke Zolival beszélgettem a legtöbbet, Rékasi Karcsi egy igazi lovag, Ábrahám Edit a legcukibb díva, Várkonyi Andrisnak van a legédesebb baritonja, Tihanyi-Tóth Csaba egy igazi bohóc, míg Kiss Ramóna a szemünk láttára lett cserfes tiniből az ország leggyönyörűbb színésznője – sorolta Iza.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors