„Amikor összejöttünk, én finanszíroztam az életét” – Dobó Ági párja elárulta, kötnek-e házassági szerződést

Hamarosan kimondja egymásnak a boldogító igent Dobó Ági és párja, Kis Csaba. A szépségkirálynő szerelme a Kucsera Gáborral és Meggyes Dáviddal közös YouTube-csatornájuk legújabb videójában elárulta, amikor összejött leendő feleségével, csak neki volt jövedelme, és az is kiderült, kötnek-e majd házassági szerződést.

Amikor összejöttünk, Ági iskolás lány volt, jövedelme nem volt. Hozzám is költözött, én finanszíroztam az életét 90 százalékban, csak apróbb modell, hosztesz munkái voltak

– mesélte Kis Csaba. Hozzátette, amikor jöttek a gyerekek, az ügyvédként diplomázott Dobó Ági nem tudott elhelyeztkedni a szakmájában.

Aztán Beni születése után kezdte el az influenszerkedést, vlogolást, blogolást. Az forogta ki magát oda, hogy önálló jövedelemmel bír, és közös kasszán vagyunk.Elárulta azt is, szóba sem került köztük, hogy az idei évre tervezett esküvő után házassági szerződést kössenek.

Ez is érdekelheti!

Szívinfarktust kapott az utcán Dobó Ági férje, a szépségkirálynő még ma is zokog, ha meglátja – Videó

Dobó Ágiék karácsonyi esküvőre készülnek

Férfiként egy terhes nő mellett leszerepeltem – Dobó Ági férje bulizni járt, miközben a szépségkirálynő otthon feküdt várandósan

Dobó Ági és Kis Csaba hamarosan kimondja a boldogító igent, de házassági szerződést nem kötnek © Bors Archív

„Azt gondoljuk, két gyerek után, mit készüljünk ilyenre? Úgy érzem, Ági nem akar kilépni ebből a kapcsolatból, ha én meg ki akarnék, nem mehetnék el mindennel, hogy ő meg semmi nélkül maradna” – mondta a leendő férj, aki a videóban egy másik kényes témáról, az exekről is beszélt.

Nálunk az ex téma nagyon necces. Egyetlen nőt tudok exnek nevezni, akivel 13 évig éltem együtt, minden más meg futó kaland volt. Ez a hölgy az Ágival való kapcsolatunk elején jelen volt valamilyen szinten, de nálunk ha bármilyen vita van, Ági előhúzza az ex-kártyát és megöli az értelmes vitát, utána már csak a veszkedés marad. Mindezt úgy, hogy amikor megismerkedtünk, én az ő exével jóba lettem. Nyilván ők nem is tettek semmi olyat, mint én az exemmel. Már az elmúlt néhány évben kevésbé, de még mindig vannak olyan alkalmak, amikor valahogy sikerül odaforgatnia Áginak a dolgot, hogy kihúzza az exkártyát” – mesélte Kis Csaba.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors