Amerikai pókerkirállyal hancúrozott Zimány

Multimilliomos pókerkirály és botrányhős társaságába keveredett Zimány Linda. Dan Bilzerian három dolgot kedvel igazán: a pénzt, a fegyvereket és a szép lányokat.
Multimilliomos pókerkirály és botrányhős társaságába keveredett Zimány Linda. Dan Bilzerian három dolgot kedvel igazán: a pénzt, a fegyvereket és a szép lányokat.

Nagy álmokkal és reményekkel indult útnak Zimány Linda az Óperenciás tengeren túlra, hogy Amerikában karriert építsen. A modell már tavaly Los Angelesbe költözött ideiglenesen, hogy szerencsét próbáljon.

Színésznőként szeretne érvényesülni, egy tavaly adott interjúban kifejtette: amíg nem valósul meg az elképzelése, addig modellkedik és reklámfilmekben szerepel. Elkezdett dolgozni egy szakemberrel is, akinek az a dolga, hogy darabjaira szedi ügyfele személyiségét, majd a nulláról ismét felépíti.

Ki tudja, talán ennek a része, hogy a napokban a híres-hírhedt botrányhős, egyben multimilliomos pókeres, Dan Bilzerian oldalán pózolt egy hölgykoszorú tagjaként a férfi Instagram-oldalán megjelent fotón.

Bár Linda a színészkedéshez fikarcnyival sem került közelebb, arra talán jó lehet ez a társaság, hogy többen megismerjék. A nagy királyként emlegetett Bilzerian életét ugyanis naponta 9,5 millióan követik az interneten.

Nem véletlenül: arról híres, hogy rendszeresen szexis lányokkal múlatja az idejét, és ezt általában meg is örökíti, mesés vagyonát kihasználva mindent megtesz, amit egy átlagember soha nem tehetne meg, megvalósítja legvadabb álmait is, és ő szervezi a világ legőrültebb partijait. Előfordult, hogy saját cápát tartott a fürdőkádjában, és ha arra támadt kedve, felrobbantott valamit. Több büntetőügye volt, de pénzzel mindent elsimított.

A 34 esztendôs pókerkirály nyolc évig a haditengerészetnél szolgált, talán innen ered fegyverimádata, amit előszeretettel demonstrál az interneten, kaján vigyorral botránkoztatva meg a világot.
S hogy mennyire gazdag? Talán még ő sem tudja. Számolatlanul költi a pénzt, számára természetes szórakozás a krokodilvadászat, magától értetődő, hogy különtermet tart fenn a fegyvereinek, magángéppel jár bulizni és luxusjachttal szeli az óceánt.

Zimány Linda korábban posztolt Instagram-oldalára egy vadítóan dögös fürdőruhás képet, pár hét múlva pedig a férfi oldalán tűnt fel ugyanebben a szerelésben. A reménybeli színésznő egy partin bulizott együtt a polgárpukkasztó milliomossal. Sőt, már korábban megismerkedett vele, mert február elején is készítettek közös fényképet. Próbáltuk megkeresni Lindát, hogy kifaggassuk arról, miként sikerült a parti, milyen érzés a férfi oldalán szerepelni, és hogy alakul színésznői karrierje, de nem reagált megkeresésünkre.


Kefírtől Jude Law-ig

A jelek szerint Linda örömest tölti idejét jóvágású pókeresekkel, főleg, ha azok Fortuna kegyeltjei, és milliókkal állnak fel a kártyaasztaltól. Korábbi párja, Kaló Dénes ugyanis szintén világhírű és dúsgazdag játékos.

Linda több ismert férfi oldalán kereste már a boldogságot. Első szerelme a V-Tech együttes frontembere, Kefir volt, majd jött Bódi Sylvi öccse, Attila.

Ezután következett a gazdag pókersztár, majd a milliókért focizó Dzsudzsák Balázs. Linda még Jude Law-val is összejött egy budapesti szórakozóhelyen, amikor a férfi hazánkban forgatott.

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors