Áll a bál a brit királyi udvarnál, felmondott Meghan Markle asszisztense

Alig fél év után hagyta faképnél személyi asszisztense Meghan Markle-t. A Csak Melissaként megnevezett hölgy a világ egyik legjobb állásából lépett ki ilyen fájdalmasan rövid alkalmazás után, s bár nyilván szolgált magyarázattal döntésére, a palota azt nem szándékszik a nagy nyilvánosság orrára kötni. Egy névtelen forrás mindössze annyit árult el, hogy Meghant, és az udvart is sokkolta Melissa hirtelen távozása, és hogy hűtlensége ellenére kiváló munkaerőnek tartják.

© Northfoto

Thomas Markle © Northfoto

Harry herceg felesége személyi asszisztensének lenni jelentős megtiszteltetés, bár nem könnyű munka. Melissa volt az, aki a hercegi pár esküvője előtt különböző intézkedésekkel igyekezett elhárítani a menyasszony apja, Thomas Markle meggondolatlan, és gyakran kínos megnyilvánulásainak katasztrófális következményeit. Fáradozását nem mindig koronázta siker, de ezért soha nem marasztalták el az udvarnál.

© Northfoto

Többekben felvetődhet, hogy talán az első gyermekével várandós hercegné vált elviselhetetlen hárpiává, de ezt a feltevést, látva lenyűgöző mosolyát, azonnal elvetjük.


@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors