Ajjaj! Élő adásban lett rosszul Tóth Andi

A názők ugyan semmit sem vettek észre, Tóth Andi nehéz perceken ment keresztül a Sztárban Sztár legutóbbi adásában.
A názők ugyan semmit sem vettek észre, Tóth Andi nehéz perceken ment keresztül a Sztárban Sztár legutóbbi adásában.

Ijesztő dolog történt Tóth Andival a múlt vasárnapi Sztárban Sztár élő adásában. Először Fleur Eastnek öltözve zsebelte be a zsűritől járó maximális pontszámot, majd sietett átöltözni, hiszen ezt követően Elvisként kellett színpadra lépnie. Büszkén ült a páholyba, hiszen ezzel a produkciójával is lenyűgözte a zsűrit – írja a Ripost.

Ezután azonban váratlan dolog történt: az énekesnő rosszul lett.

© Knap Zoltán

Andi arcáról lehervadt a mosoly, elsápadt, látszott rajta, hogy nagyon nincsen jól. Ez azonnal feltűnt Bereczki Zoltánnak is, aki aggódva fel is tette a kérdést:

Andi, jól vagy?

Mint a lap írja, Andi ekkor intett, de láthatóan nem volt jól. Később jött az igazi fordulat, a végső győzelemre is esélyes versenyzőt ugyanis a stábtagok támogatták ki a kamerák kereszttüzéből.

© Ripost

Miközben a nézőknek semmi sem tűnt fel, és az ország házibulija folytatódott, Andi legalább 40 percre eltűnt. Ezalatt mindenki csak remélhette, hogy nincs nagy baj.

Az énekesnőt végül sikerült visszakísérni a stúdióba, de innentől kezdve is nagyon vigyáztak rá, a lépcsőn is csak segítséggel tudott felsétálni. Andi az adás végére szerencsére jobban lett.

© Ripost

A Ripost megkereste az énekesnőt, aki egyébként egész múlt héten gyengélkedett, 39 ºC-os lázzal és mandulagyulladással küzdött. Andi bővebben nem szerette volna kommentálni a történteket. Annyit elárult, hogy valóban nem érezte jól magát, de hétfőn már forgatott és minden energiájával a vasárnapi elődöntőre készül.

Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors