Királyi család

"Talán soha nem is ismertek" - Harry szívszorító vallomást tett Károlyról és Vilmosról

B. V.

Létrehozva: 2024.06.14.

A herceg arról vallott, mi bántja a legjobban a családjával kapcsolatban.

Harry herceg és a királyi család "szétbomlásáról" mindenki hallott már. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy Diana és Károly fiatalabbik fia korábban próbált kibékülni a bátyjával, ám Vilmos nem volt vevő erre. Erről Harry a Tartalék című könyvében emlékezett vissza. Kiderült, Vilmos azért haragudott meg öccsére, mert ő hátrahagyta őt. 

Harry herceg, AFP
Harry nem érti, hogyan nem érthette meg őt Vilmos és Károly. Fotó: AFP

Harry azzal védekezett, hogy otthonukat ő már nem érzi az otthonuknak. Állandóan fáradtnak érezte magát a monarchia kötelékében. Épp ezért nem értette, miért nem kap szimpátiát a családjától. Vilmos közönye teljesen feldühítette őt:

Miért akarnék önként eltávozni szülőországomból? Nem is érdekelte, hogy a feleségem és én milyen drasztikus lépést teszünk a gyerekünkkel együtt hátrahagyva mindent. A házunkat, a barátainkat.

 - emlékezett vissza. 

Ám ami még fájóbb pont lett számára az az, hogy Károlyt sem érdekelte a tény, hogy Harry azért menekül, mert saját otthonában rosszul érzi magát. Nem értette, miért nem akarják megérteni a helyzetét. Ám végül rájött:

 

Ha egyszerűen nem tudják, miért hagytam el az otthonom, akkor talán az azért van, mert nem ismernek. Kicsit sem. Talán soha nem is tették.

 

 - írta le fájó összegzését a könyvében.

Ezen sérelmeit pedig a herceg a feleségével az oldalán leginkább a közösségi médiában adta ki, ezzel kárt téve a brit monarchia hírnevén. Egy királyi író, Tom Quinn szerint pedig ezzel épp az ellenkezőjét érte el annak, amit akart - írja a Mirror.

 

Az évek során Harry csak panaszkodott és panaszkodott arról, hogyan bánt vele a családja. Bocsánatkérést akar az apjától és a testvérétől, hogy rendezzék a dolgokat. Amit azonban nem lát az az, hogy talán ha privát módon panaszkodna a publikus helyett, akkor az talán működne, mert így csak folyamatosan ront a helyzetén.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek