Kommentháború

Sminkje miatt támadják saját rajongói Opitz Barbit: "Pepi bohóc a csimbum cirkuszban"

G.X

Létrehozva: 2024.06.08.

Páros lábbal szállt bele egy rajongója az énekesnőbe. Sajnos nem ez az első eset, hogy Opitz Barbi a saját rajongói céltáblájává válik.

Úgy tűnik, mostanában saját rajongói támadják a leginkább Opitz Barbit. Az énekesnőnek sajnos mostanában a magánélete sincs teljesen rendben, barátjával, Alberttel igen viharos "se veled-se nélküled" kapcsolatot tudhat magáénak, és már a követőinek is nehéz figyelemmel követni, épp mikor vannak együtt, és mikor nem. Barbi egy időben kevésbé volt aktív a közösségi oldalain, manapság azonban ismét gyakran tesz közzé fotókat és videókat egyaránt, melyek többsége bizony igen forróra sikeredik. Nincs is ezzel semmi baj – gondolhatnánk, pár rajongó azonban egész másképp vélekedik a kommentszekcióban. 

A rajongók jelenleg az énekesnő sminktudásán köszörülik a nyelvüket. A fentebb látható videóhoz például ez a – nem túl kedves – komment érkezett:

Pepi bohóc a csimbum cirkuszban visszafogottabb sminkben volt!

De korábban is érkeztek már hasonlóan smink-kritikus vélemények:

Könyörgöm, egy profi sminkes könyörüljön már meg ezen a lányon és tanítsa meg normálisan sminkelni!

 – írta valaki Opitz Barbi egyik előző fotójához.

Persze így is akadnak bőven, akik támogatásukról biztosítják a csinos sztárt, sőt! Többek szerint a kritikusok egyszerűen irigykednek, Barbi pedig csodásabb, mint valaha!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek