Drámai döntés

Mi történt? 44 évesen visszavonul a Marvel-filmek sztárja

Létrehozva: 2024.06.06.

A 44 éves színésznő, aki a Lost című sikersorozatban vált ismertté most úgy határozott, visszavonul.

Meghökkentő bejelentést tett Instagram oldalán a Lost, a Hobbit és a Marvel-filmek sztárja. Evangeline Lilly befejezi a színészi karrierjét, elmondása szerint már a pályája kezdetén tudta, hogy nem lesz sokáig a szakmában.

Evangeline Lilly
Fotó: X (Twitter) 

 

 

Nagyon boldog és elégedett vagyok, mert vágyaim teljesülnek. Annyira hálás vagyok Isten áldásáért. A nyilvánvalónak tűnő dolgoktól (gazdagság és hírnév) való eltávolodás néha ijesztőnek tűnhet, de a dharmába [az indiai eredetű vallásokban a a természet törvénye, az erkölcsös viselkedés forrása - a szerk.] lépve ezt a félelmet a beteljesülés váltja fel. Lehet, hogy egy nap visszatérek Hollywoodba, de egyelőre ez az, ahová most tartozom. Elérkezett egy új évszak, KÉSZEN ÁLLOK... és BOLDOG VAGYOK

 

- írta.

Soraihoz egy 2004-ben, még a Lost című sorozat forgatásán készült videót is posztolt, amiben arról beszél, hogy szeretné látni magát 10 év múlva. Már akkor azt válaszolta, hogy nyugdíjas színésznő akar lenni, akinek családja van, és minél többet tud tenni az emberiségért - számolt be a life.hu.

Evangeline Lillyt legutóbb A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben láthattuk, de szerepelt a Bosszúállók: Végjátékban és a Bombák földjén című alkotásban is. A színésznő házasságban él 2010 óta, férjével két gyermeket nevelnek.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek