átváltozás

Komoly vádak: a szexi Metzker Vikiből otthonkás szomszédasszony lett

Niki

Létrehozva: 2024.06.18.

A sztár DJ nem rég egy eseményen vett részt, ahol több fotó is készült róla, Király Lindával és Zimány Lindával közösen. A kommentelők azonban nem voltak elragadtatva a látványtól, és nem finomkodtak a véleményükkel, sőt igencsak kemény szavakkal illették Metzker Vikit. Úgy látszik az Instagramja alapján igazi bombázó lemezlovas már nincs a legjobb formában.

Metzker Viki egy partin vett részt a múlt héten, ahol természetesen fotók is készültek, és míg a DJ saját Instagram-oldalán legtöbbször odavannak a képeiért a rajongók, most inkább beszólásokat kapott, mint dicséretet. A követői szerint az eseményen készült fotókon lévő nő, köszönőviszonyban sincs a közösségi oldalakon látható bombázóval.

Metzker Viki, Zimány Linda, Király Linda Booby Tape esemény
A kommentelők szerint már nyoma sincs az egykor szexi Metzker Vikinek, akit az Instagramon látunk. (Fotó: Szabolcs László)

Metzker Viki férje büszke gyönyörű párjára

A népszerű lemezlovas saját oldalán gyakran posztol szexi, sokat mutató fotókat, ám ezek nyilván előnyös fényben és pózban készülnek róla, sőt, a rajongói szerint nagymértékben szerkesztettek is. Ezek szerint még a Metzker Viki férje által megosztott képek, amiken gyönyörű feleségével büszkélkedik, sem természetesek. Az eseményen készült fotók viszont szerkesztés nélkül kerültek ki, így a kommentelők szerint többek között ez okozza a nagy eltérést, ezt pedig sokan nem díjazzák:

Viki ezen a fotón teljesen más testalkat számomra, mint amit a saját képei sugallnak.

Wow! Instán Metzker Viki egy tökéletes testű nő, itt viszont nyoma sincs annak, még az otthonka alatt is látszik, hogy köze nincs a képeihez. Ezzel nincs is semmi baj, az átlagos női test szerintem ilyen, de rendkívül káros, amit ezáltal közvetít

írta egy követője.

Látszik a képein is, hogy nagyon jól beállították. 

Sosincs róla egy szemközti bikinis/fehérneműs kép.

Kivéve a 10+ éves playboy képek tette hozzá egy másik felhasználó.

Sokak szerint Metzker Viki már egyáltalán nem szexi

Persze voltak olyanok is, akik nem ilyen visszafogottan fogalmazták meg az észrevételeiket, és egyenesen beleálltak Vikibe:

Vikiből mikor lett ilyen otthonkás szomszédasszony?

Úgy néz ki, mint aki most jött a piacról, csak feldobott egy parókát, hogy legyen rajta valami feltűnő

írta egy másik "rajongó".

Mondjuk az is alapból fura, hogy egyáltalán van rajta ruha, és nem bugyiban van, mint instán kb. mindig válaszolta egy másik kommentelő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek