Születésnap

Keleti Andrea elárulta, 55 évesen kiken akad meg a szeme

S. V.

Létrehozva: 2024.06.19.

A férfiak hiába fordulnak meg utána az utcán – ő maga viszont nagyon is nézelődik! Keleti Andrea egy olyan titkot is elmondott, amiért minden nő irigykedhet rá.

Keleti Andrea 55 éves lett – legalábbis ezt mutatja az anyakönyvi kivonata, de ha ránéz valaki, biztosan úgy véli, hogy valahol hibáztak az okirat készítésekor, hiszen tíz évet simán letagadhatna. A számok azonban makacs dolgok, ünnepelni pedig fontos, így aztán a nagy nap alkalmából Dél-Olaszországba szöktette meg a táncosnőt a férje, Zoli. Vannak ennél jóval egyszerűbb ajándékok is, de azok számításba sem jöttek.

hot feltöltés keleti andrea
Keleti Andrea elképesztő formában van  (Fotó: Szabolcs László/HOT! magazin)

A férjem tudja, hogy nekem ajándékot venni nem igazán érdemes, mert semminek nem örülök annyira, mint egy utazásnak. Az mindent felülír, ha elszökhetünk néhány napra, hiszen a tánciskolát nem tudjuk itthon hagyni hosszabb időre – kezdte Andi a HOT! magazinnak.

Zoli rátett még egy lapáttal

Az úti cél ráadásul rajta volt a közös bakancslistájukon, hiszen hiába járták be az olasz csizmát, eddig valamiért elkerülték a déli csücskét. Sőt, Andi és Zoli korábban tanultak is Olaszországban, így az ünnepelt nagyon jól beszéli a nyelvet, de a férjét sem kell félteni.

A férjem kevésbé szólal meg a nyelven, de mindent ért, szóval vigyázni kell vele! – jegyezte meg nevetve.

Ám hiába nem tudta az utolsó percig, hogy hová utaznak – sőt, azt sem, hogy egyáltalán útra kelnek –, nem ez volt az egyetlen meglepetés, amivel elkápráztatta Andit a szerelme. Élete párja a reptéren rátett még egy lapáttal.

Beültünk egy kávézóba, pedig mi nem kávézunk, szóval gyanús volt a dolog... Ahogy az is, hogy a férjem többször javasolta, hogy menjek el a mosdóba a repülés előtt

– mesélte nevetve a táncos, majd folytatta:

Aztán a pincérnő egyszer csak megjelent egy pici tortával, gyertyával a tetején azzal, hogy egy másik asztaltól küldik. Gondoltam, valaki hallotta a tévében vagy a rádióban, és milyen kedves gesztus... 

De akkor megfordult a hölgy az asztalnál, és kiderült, hogy egy barátnőm az, sőt, több barátunk is ott ült a kávézóban! Ők is a meglepetés részei voltak, utaztak velünk.

„Ne vicceljünk!”

Vagyis nem romantikus kettesben pihentek, ami talán meglepő lehet, de ennek megvan az oka.

25 év házasság után nagyon jó társasággal utazni. Ma már nem ülünk csöndesen a parton, nézve a naplementét, inkább szeretünk a barátokkal jókat nevetni, étterembe vagy táncos helyre menni

– árulta el Andi.

Azért a hónap végén kettesben is utaznak, ismét a forró Itáliába. Márpedig, ha ilyenkor valaki egy versenytáncos külsejével fürdőruhában sétál, megfordulnak utána a férfiak.

Nem láttam, hogy megfordultak volna – utalt Andi a mostani élményekre.

De én nem foglalkozom idegen férfiakkal, ne vicceljünk! 

Lassan a nagymamakor felé haladok: megnézem a helyes kiskutyákat, no meg az összes helyes totyogó kisgyereket, hogy milyen cuki kis unoka lenne

– jelentette ki nevetve.

Keleti Andrea igyekszik mindennap tornázni

Ahogy azt korábban is írtuk, tíz évet gond nélkül letagadhat, amit csak megerősít, amikor elárulja, hogy mit kapott saját magától a születésnapjára.

Az az 55 pluszos vívmányom, hogy igyekszem mindennap tornázni. Na jó, már januárban bevezettem 

– kuncogott a táncos, majd folytatta:

Óriási szerencse, hogy a mozgás része a mindennapjaimnak, de most már sokkal tudatosabban kell edzenem.

Amikor megemlítettük, hogy azért biztosan nincs sok dolguk a sportszereknek az otthonában, elárult magáról egy elképesztő titkot:

40 éve ugyanaz a méretem. Jó, voltam picit nagyobb is, de mindig igyekeztem vissza. Sokat éhezem 

– tette hozzá kacagva a kétgyermekes édesanya, majd folytatta:

De félre a tréfával: tényleg odafigyelek, mert senki ne higgye, hogy ezt ingyen adják! 

Kétes szabadidő

Keleti Andrea gyermekei már nagyok, így aztán őket érintően is komoly változások álltak be az életükben.

Gyerekeim már egyre kevésbé vannak. A lányom már elköltözött, és a fiam is elmúlt 18 éves. Úgyhogy elméletileg egyre több szabadidőm van, de meg kell küzdenem magammal, mert nagyon szeretek dolgozni. A tánciskola a szívem csücske, de jobban oda kell figyelnem saját magamra, ezért is kezdtem tornázni.

Mindene a tánc, de...

Bár a tánc az élete, vele is előfordul, hogy nem fűlik a foga hozzá.

Nem mondom, hogy minden reggel arra kelek, hogy táncolni akarok, de amikor ott vagyok, ott a társaság, és elkezdjük, akkor már jó. Ez egy jó munkahely. Bár fizikai munka, imádom!

 

hot feltöltés címlap
További elképesztő sztártitkokért keresse a HOT! magazin legfrissebb számát! (Fotó: HOT! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek