megható

Nem lehet kibírni könnyek nélkül: családi fotókkal emlékezik vissza a Bruce Willisszel töltött pillanatokra Demi Morre

Létrehozva: 2024.06.18.

Demi Moore szívszorító képsorokkal köszöntötte apák napján volt férjét, Bruce Willist, aki öt lány büszke édesapja.

Bruce Willisről apák napján sem feledkezett meg a családja: volt felesége, három nagyobbik lányának édesanyja az Instagram-oldalán köszöntötte fel a színészt. Demi Moore több képet is megosztott volt férjéről, aki odavan a lányaiért - írja a Life.hu.

Demi Moore megható üzenete

Bruce Willis és Demi Moore három közös lányt neveltek fel: a 35 éves Rumert, a 32 éves Scoutot és a 30 éves Tallulah-t. A színész jelenlegi feleségével, Emmával pedig két lányt nevel: a 12 éves Mabel Ray-t és a 10 éves Evelyn Pennt. A színészt apák napján felesége és volt házastársa, Demi Moore is felköszöntötte. A színésznő több emlékezetes pillanatot is megosztott Willisről és a gyerekekről, köztük egy friss fotót is, amelyen Scout gyengéden megérinti a 69 éves, visszavonult színész arcát. A megható képek alatt egyszerűen annyi állt: 

Boldog apák napját a kedvenc lányos apukánknak. Szeretünk, BW!

A rajongók sem hagyták szó nélkül a szívszorító bejegyzést, kedves üzenetekkel fejezték ki szeretetüket és tiszteletüket a legendás színész iránt.

Bruce Willis feleségének szívszorító vallomása: a demencia átírta az életüket

Mindenkit megrázott, amikor kiderült, hogy Bruce Willis frontotemporális demenciával küzd. A színész vissza is vonult, ma már csak a családjával foglalkozik, ők pedig mindenben igyekeznek támogatni őt. Felesége a betegség szószólójává vált és nemrég elismerte, ez az egész életüket átírta.

- Sok okom van arra, hogy miért váltam szószólóvá. Az egyik az, hogy úgy érzem, ezáltal én és a családom visszevettük az irányítást. Az FTD az egész életedet átírja - mondta Emma Heming Willis Instagram-oldalán. -Visszahozott némi erőt és kontrollt az életembe, amiket ez a betegség elvesz. Az, hogy felszólalhatok a családomért, és a következő család szolgálatára lehetek, erőt ad, és elviselhetővé teszi ezt az utat - tette hozzá. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek