Válás

Teljesen maga alatt van Ben Affleck: ez az ember nyújt jelenleg neki vigaszt

H. A.

Létrehozva: 2024.06.17.

Szinte biztos, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának befellegzett.

Néhány hete robbant a hír, hogy válságban van Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága. A sztárpár korábban már randevúzott egymással, az eljegyzésre is sor került, ám 2004-ben, nem sokkal az esküvő előtt a szakítás mellett döntöttek. A kapcsolatukat 2021-ben melegítették fel, majd 2022 nyarán kimondták a boldogító igent. 

A válás szélén áll Ben Affleck és Jennifer Lopez / Fotó: Billy Bennight / Northfoto

Jelenleg úgy fest, a színész és az énekesnő kapcsolata menthetetlenül tönkrement: a párt az elmúlt időszakban alig lehetett egymás társaságában látni, mi több, Ben Affleck ki is költözött a Lopezzel közös álomotthonukból. A szakítás tényét a házaspár közeli ismerősei is megerősítették, nemrég pedig az a hír érkezett, hogy Jennifer Lopez már lemondott a színészről.

Miután kitudódott, hogy Jennifer Lopez nem harcol tovább a házasságukért, úgy tűnik, a színész az édesanyjánál keres vigaszt. A minap szemtanúk szerint Chris Anne Boldt Ben Affleck bérelt házánál várta a fiát csütörtökön. A színész a Jennifer Garnertől való válásakor sokat beszélt édesanyjáról: ekkor elmondta, hogy szoros kötelék van közöttük, mindig is az anyukája volt az ő "stabil sziklája, védelmezője”.

A legutóbbi fotókon Ben autóval érkezik a kastélyhoz, ahol édesanyja, aki kutyát sétáltat, már várja, majd együtt indulnak el. Afflecknél egy majdnem üres jegeskávés pohár, egy doboz cigaretta és a telefonja volt, majd egy táskát is magához vett.  A találkozó során Affleck rosszkedvűnek tűnt, egy félmosolyt sem lehetett látni az arcán. 

Ben Affleck általános kedélyállapotáról egyébként korábban már Jennifer Lopez barátai is beszámoltak.

Láncdohányos, rengeteget káromkodik és szitkozódik. Nagyszerű rendező és színész, de nem sokat lehet vele nevetni

– nyilatkozta JLo egyik barátja, majd hozzátette, a pár házasságának megromlásához többek között Ben mogorvasága vezetett – írja a Life.hu.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek