Boldogság

Volt és jelenlegi párjának is üzent Nemazalány

Létrehozva: 2024.05.23.

A TV2 sztárja úgy tűnik, teljesen megújult, hogy ismét rátalált a szerelem. Nemazalány nemrég egy idézettel fejezte ki érzéseit, miszerint most már túl van a nehezén, és már csak a szép pillanatoknak él.

Halastyák Fanni vagy, ahogy a legtöbben ismerik, Nemazalány élete nagyot fordult az utóbbi fél évben. Fanni még tavaly jelentette be, hogy egykori szerelmével, Szlépka Armanddal szakítottak, ami nagyon megviselte a fiatal lányt. A trauma hatására 15 kilót fogyott, de tavasszal elérkezett számára a fordulópont, és azóta láthatóan egyre jobban érzi magát. 

Halastyák Fanni, Nemazalány Fanni
Az utóbbi időben mintha kicserélték volna Nemazalányt (Fotó: Szabolcs László)

Nemrég Fanni újra szerelmes lett, Fenyvesi Barnába, aki az egyik valóságshow-ban tűnt fel. Bár a páros ritkán mutatkozik együtt az interneten, abban a pár pillanatban, amit megosztanak, úgy tűnik, boldogabbak, mint valaha. Erről árulkodik az a fotó is, amit a TV2 sztárja a napokban rakott ki huszonnégy óráig látható történetében.

A legnehezebb időszakok vezetnek a legszebb dolgokhoz az életben.

 – rakta ki az idézetet az énekes, aki csak annyit mellékelt hozzá: – Úgy legyen!

Úgy tűnik, ezzel azt sugallja Fanni, hogy most újra napfényes az élete, hogy Barnával lehet.

Nemazalány
Fanni bízik benne, hogy a sok nehézség után most már szép időszak jön az életében (Fotó: Instagram/ Nemazalány)

Védi Nemazalány a magánéletét

Fanni és párja bár boldogan él, azonban kifejezetten ritka, hogy együtt mutatkoznak a közösségi oldalakon. Nem akarnak nagy felhajtást, és ezzel együtt feszültséget a magánéletükkel kapcsolatban. Ezért is különleges alkalom, hogy szerelmes-közös képet osztanak meg magukról. Fanni és Barna korábban a lány Instagram-oldalán mutatkozott, ahogy kézenfogva sétálnak az utcán, a fotóhoz pedig ennyit írtak:

Igen... Annyira különbözünk, mint tegnap a szettünk. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek