Gyász

Elcsúszott a zuhany alatt: elhunyt a csodás zenész

KL

Létrehozva: 2024.05.23.

A zenészre a barátai találtak rá.

Ismét gyászol a zenei világ: Charlie Colin, a Train basszusgitárosa 58 éves korában elhunyt, miután elesett a zuhany alatt. A zenész halálát az édesanyja is megerősítette.

gyertya, gyász, halálhír
58 éves korában meghalt Charlie Colin Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az egyelőre nem világos, hogy pontosan mikor történt a baleset, mivel egyedül volt a házban. Colin holttestét a barátai találták meg, amikor öt nappal később visszatértek az útjukról. A zenekar az Instagram-bejegyzésében köszönt el a basszusgitárosától amelyben „legendának” és „a legkedvesebb” embernek nevezték őt.

Amikor találkoztam Charlie Colinnal, egyből megkedveltem. Ő volt a legkedvesebb férfi, és milyen jóképű. Egyedi és gyönyörű gitárjátéka segített abban, hogy az emberek felfigyeljenek ránk. A szívemben mindig fontos helyen leszel. Egy legenda vagy, Charlie

- áll a zenekar szívszorító közleményében.

Colin 1993-ban alapította a Train nevű San Francisco-i zenekart a frontember Pat Monahan, Rob Hotchkiss, Jimmy Stafford és Scott Underwood társaságában. A Train 1998-ban nagy aratott sikert saját névre keresztelt debütáló albumával, melynek vezető dala, a Meet Virginia bekerült a 20 legjobb sláger közé az Egyesült Államokban - írja a Metro.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek