verseny

Aggódik a Házasság első látásra szereplője, elég ingoványos lett a talaj a lába alatt

M. K.

Létrehozva: 2024.05.22.

Bejutott a top 50-be Dávid Petra, a Házasság első látásra sztárja a Miss Influencer Hungary 2024 versenyen. Petra megdöbbent, hogy idén mennyire erős a mezőny, szerinte néhányan túlzásba is estek.

Petra meglepő dolgokat mesélt a Miss Influencer versenyről, ahová idén már másodszor, a legjobb ötven közé jutott be.

HEL Petra
Petra szerint nem a legnagyobb célt kell kitűzni elsőre, hanem olyat, ami reális (Fotó: TV2)

„Sokkal jobban oda kell tennem magam”

Petra a Borsnak adott interjújában elárulta, hogy idén sokkal erősebb a mezőny, mint tavaly volt.

Aggódom egy kicsit, mert nagyon magabiztos voltam, de látva a többieket elég ingoványosnak érzem a talajt a lábam alatt. A cégek által kiválasztott legjobbak közé nem kerültem be, aminek már önmagában van egy üzenete. Csodálkozom, hogy mennyire felkészültek néhányan, azt veszem észre, hogy sokan nem sajnálták a pénzt erre a versenyre és komolyabb összegeket is ráfordítottak egy stábra, drónos felvételekkel és extrákkal. Persze mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné, de nem erre számítottam, lehet, hogy én túl kényelmesen álltam hozzá a dologhoz.

 

Jobban ki kell állnia azért, amit képvisel

Petra figyelemfelkeltő szándékkal választotta azt a témát, amit tavaly is. „A cyberbullying témakörét nyilván magaménak érzem, hiszen kellőképpen a nyilvánosság szeme előtt vagyok, ezért szerintem erről beszélni kell. A jövőben szeretnék majd többet beszélni a táplálkozás zavarról és a bántalmazó kapcsolatokról is, mert ezekben a témákban érintett vagyok és azt tapasztalom, hogy rengetegen érintettek. Szeretném, ha egy kicsit jobban észrevennénk azt, hogy nem minden az, aminek látszik.

Petra tavaly a top 15-ig jutott el, mint mondja, idén az a célja, hogy a legjobb 12 közé kerüljön be. 

Tavaly lecsúsztam, így ha idén elérem a top 12-t, akkor elégedett leszek, mert az azt jelenti, hogy sikerült eggyel jobbnak lennem mint tavaly. Én a fogyásnál is mindig azt szoktam mondani, hogy kis lépésekben kell haladni, nem a legnagyobb célokat kell kitűzni, hanem inkább olyat, ami reális. Én mindig erre törekszem.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek