Gyász

Gyászol a Dancing sztárja, számára fontos embert veszített el

B. V.

Létrehozva: 2024.05.20.

A profi táncosnő idén ráadásul már másodszor vesztette el egy közeli barátját.

Teljesen összetört a Strictly Come Dancing sztárja, Janette Manrara. Közösségi média oldalán ugyanis ezt közölte, elhunyt egy nagyon kedves barátja, Anthony "TJ" Paradise. TJ négy év rákos megbetegédével való küzdés után hunyt el a szerettei körében. Halálát előszőr Bobby Newbury, TJ párja közölte.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Gyászol a Dancing sztárja. Fotó: @Pexels

 

Ha csak egyszer is találkoztál vele, tudod mekkora hatással volt a körülötte lévőkre. Soha nem lesz már többé ugyanolyan semmi. 20 és fél évem volt szeretni téged, most pedig egy életen át hiányolhatlak. Szeretlek szívem. 

- búcsúzott Bobby, amelyre Janette így reagált:

Szeretlek Bobby. Melletted vagyok ezekben a nehéz időkben. Nyugodjék békében.

A Dancing sztárjának idén nem először kell gyászolnia egy közeli barátját. Nemrég ugyanis 44 éves korában elhunyt egy profi táncos kollégája is, Robin Windsor. Akkor férjével, Aljaz Skrojaneczel így emlékeztek meg róla:

Teljesen elszomorodtunk Robin Windsor halálhírét követően. Egy kedves barátunk volt, aki azonnal felvillanyozta a körülötte lévőket az energiájával és az állandó mosolyával. 

Mindezekkel ráadásul egy számukra örömteli pillanatok során kell szembenézniük, miután tavaly, sok nehézség és próbálkozás után sikerült számukra a mesterséges megtermékenyítés, amiből kislányuk született. Épp ezért így várták 2024-et:

Ez egy rendkívül nehéz volt. Semmi mást nem akarok 2024-ben, mint berobbanni az apaságba.

 - írta Aljaz a tavalyi ég végén.

Vele ellentétben azonban Janette-nek rendkívül nehezen indult az anyaság, miután nehezen épült fel császármetszéséből. Annyira fájt ugyanis a sebe, hogy annyira ereje sem volt, hogy a kezében tartsa újszülött kislányát még a hazaérkezést követő napokban sem. Ez pedig érzelmileg akkor tönkretette őt - írja a DailyStar.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek