Körülmények

Kínos: Vajna Timi 2,5 milliárdos villája penészedni kezdett

Zs.

Létrehozva: 2024.03.05.

Hiába a Los Angeles-i csillogás, a vörös szőnyeg és a világsztárok közelsége, az élet a híreseknek és gazdagoknak sem egyszerű. Vajna Timi például, aki 2,5 milliárdért vásárolta meg a villáját, épp penészedéssel küzd.

Vajna Tímea rendszeresen beszámol a közösségi oldalain arról hogy épp mivel foglalatoskodik. A dúsgazdag örökösnő most épp egy komoly problémát vázolt: a két és félmilliárdért vásárolt Los Angeles-i villája beázik és penészedni is kezdett… 

Ki hinné, hogy egy milliárdokba kerülő házban is előfordulnak ilyen problémák? (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Elképesztő luxus 

Andy Vajna özvegye két és fél évvel ezelőtt vásárolta meg az álomvilláját, egy 650 négyzetméteres, hat hálószobás, hét fürdőszobás, medencés házat Beverly Hills tetején. A modern stílusú villa minden létező igényt kielégít, nappal a óceánt látni a nappaliból, éjszaka Los Angeles vakító fényeit. 

Timi természetesen megengedheti magának ezt a luxust, a Forbes 50 leggazdagabb magyart felsoroló listáján 2020-ban a 40. helyet foglalta el, vagyonának becsült értéke akkor 37 milliárd forint volt. Emellett a második férje, Zoltán is sikeres üzletember. 

Vajna Timi
Vajna Timinek nem kell félnie, ha extra kiadásra van szükség (Fotó: hot! magazin)

Nem minden arany...

Vajna Timi azonban a jelek szerint nem élvezheti zavartalanul a nyugalmas életet, mert mindig történik valami, ami miatt idegeskednie kell. Most éppen beázás nehezíti az életét, és ha ez nem lenne elég, a vizes falak még penészedni is kezdtek. 

A penészesedés nem tréfadolog, komoly hatása lehet a bentlakók egészségére, hiszen kezdetben allergiás tüneteket okoz, de hosszútávon legyengítheti az immunrendszert és akár komoly asztmás rohamot is kiválthat. 

Vajna Timi megmutatta, hogy hogy néz ki a ház fala  (Fotó: Instagram)

Az pedig csak hab a tortán, hogy ránézésre is nagyon csúnya. Vajna Timi természetesen azonnal szakembert hívott, most pedig reménykedhet, hogy minél hamarabb megoldódik a probléma.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek