Váratlan fordulat

Pályát módosított Ördög Nóra: topmodellnek állt! - Videó

H. A.

Létrehozva: 2024.01.31.

Miután heteken át figyelhette a modell-karrierért versengő lányok teljesítményét, eljött az ő ideje is.

Hatalmas felelősség nyomta vasárnap este Ördög Nóra vállát: a Next Topmodel Hungary műsorvezetője heteken át figyelhette a világ egyik legsikeresebb reality-jének a forgatásán, hogy a modell-karrierért versengő lányok hogyan teljesítenek a műsorban. Most azonban rajta volt a sor.

Ördög Nóra, kifutó
Életében először vonult végig a kifutón Ördög Nóra / Fotó: TV2/Tények Plusz

A műsorvezető családja izgatottan érkezett meg a 13. alkalommal megrendezett Budapest Central European Fashion Weekre: pontosabban, Merő Péter showjára, hiszen Ördög Nórát Magyarország egyik legnépszerűbb divattervezője, és egyben a Next Topmodel Hungary szakmai zsűritagja kérte fel, hogy legyen Merő-modell.

- Ez a kollekció, ez egy olyan inspirációból indul, ami egy picit az elferdített valóságot mutatja meg, ő [Ördög Nóra] pedig minden szerepében valódi. Nekem ez tetszett, hogy akkor legyen egy olyan nő, aki hiába sokoldalú: láttuk őt anyaként, láttuk őt femme fataleként, táncosnőként, műsorvezetőként, és mégis mindig önmaga tud maradni, és kíváncsi vagyok, hogy mint Merő-modell hogyan fogja ezt megmutatni nekünk - magyarázta el döntése okát Merő Péter.

Remélem, hogy nem fogom túlizgulni a dolgot, nem szeretnék hasra esni, és egyéb dolgokat így vizionáltam, hogy mi a legrosszabb, ami végül is történhet velem, de tulajdonképpen szeretném kiélvezni ezt az egészet

- nyilatkozta a Tények Plusz kameráinak Ördög Nóra, a kifutóra lépés előtt.

A sorok között helyet foglalt Tomán Szabina és Tombor Zoltán is, akik testközelből figyelték, ahogy Nóri életében először vonul végig a kifutón. Egy biztos: a műsorvezetőnek sikerült élettel megtöltenie a divattervező ruháját. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek