változás

Csupa feketében jelentette be Nánási Pál a hírt - komoly változások jönnek

Létrehozva: 2024.01.11.

Sokan megdöbbentek a döntésen.

Nánási Pál és Ördög Nóra nagyszerű párost alkotnak. A magyar hírességek közül talán nekik van az egyik legirigylésreméltóbb házasságuk, olyan harmónia, szeretet és béke sugárzik ugyanis róluk, amilyet nem sokat tudnak magukénak. Nagy szeretetben nevelik közös gyermekeiket, és fantasztikusan össze tudják hangolni a munkát, a családot, a romantikát és a hobbikat. Tavaly tavasszal például annak lehettünk szemtanúi, hogy Ördög Nóra vezette a nagy sikerű Ázsia Expresszt, ami azt jelentette, hogy hosszú ideig Mexikóban és Guatemalában kellett tartózkodnia. Csak két hetet volt a családja nélkül, de számára már ez is nagyon nehéz volt, éppen ezért Nánási a gyerekekkel repülőre ült, és egy családi nyaralással vegyítették az édesanya munkáját. 

Ördög Nóra és Nánási Pál legendás páros / Fotó: hot! magazin archív

Nemcsak Ördög Nórának, de Nánási Pálnak is nagyon fontos a munkája. A profi fotós nagy szakmai tekintélynek számít hazánkban, ezért különösen fontos neki, hogy az irodája megfelelő legyen. Éppen ezért úgy döntött, hogy az új évvel változásokat vezet be, és átfesti a falakat. 

Új év, új színek. Átfestem az irodám

- tudatta, mire valaki döbbenten meg is kérdezte, hogy csak nem feketére fogja festeni a falakat. Úgy tűnik azonban, hogy Nánásinak egyedi ízlése van ilyen tekintetben. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek