Királyi család

Az idei Harry herceg legszomorúbb karácsonya

B. V.

Létrehozva: 2023.12.25.

Öt éve már, hogy Harry a családjával töltötte a karácsonyt. Úgy nézett ki idén végre hazatér, de nem így történt. De miért is?

Habár idén mindeddiginél több távoli rokont, és ismerőst fogad Károly király és Kamilla királynő Sandrigham-ben pár közeli rokon mégsem lesz velük karácsonykor: Harry herceg, Meghan Markle, Archie herceg és Lilibet hercegnő nem tart a királyi családdal az ünnepek során. Ráadásul a sussexi hercegi család annak ellenére marad Kaliforniában, hogy a hírek szerint III. Károly végre nyitni kezdett feléjük Harryék születésnapi telefonhívása után. 

Meghan Markle, Harry herceg, Archie herceg, AFP
Harry és családja ismét Kaliforniában tölti a karácsonyt. Fotó: Toby Melville / AFP

Ez már egyhuzamban az ötödik év számukra, hogy nem térnek haza Angliába az ünnepekre. Harry gyermekei például még soha nem töltöttek el egy karácsonyt sem királyi rokonaikkal, nagypapájukkal, vagy épp unokatestvéreikkel György herceggel, Sarolta hercegnővel vagy épp Lajos herceggel. 

Utoljára 2018-ban volt a sussexi pár Sandringhamben. Egyes pletykák szerint a rossz viszony köztük már akkor is jelen volt, de az ünnepi fotók kedvéért mindenki mosoly erőltetett magára. Egy évvel később 2019-ben azonban már nem tettek így: hiába voltak még a királyi család dolgozó tagjai, újszülött fiúkkal, Archie-val együtt inkább Kanadában, Meghan anyjánál ünnepeltek. Ezt követően hetekkel később pedig jött a sokk: elhagyják Angliát, hátrahagyják Harry családját és Amerikába költöznek. 

A házasok és gyermekeik pedig azóta is szüntelen ott vannak, ott töltenek minden ünnepet. Idén, 2023-ban először azonban végre úgy nézett ki hazatérnek karácsonyra, miután már mindketten erre vágytak. Bennfentesek információi szerint minden rendben is volt, amíg meg nem jelent Omid Scobie legújabb botránykönyve a királyi családról. 

Az alkotásban ugyanis olyan dolgok láttak napvilágot, miszerint Károly és Katalin rasszista megjegyzéseket tettek Meghanre, és első születendő gyermekére. Innentől pedig szinte biztosnak látszott, ami mára tény lett: Harry és családja ismét nem tér vissza Angliába az ünnepekre. - írja a Mirror.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek