GYÓGYULÁS

"A kisujjam át van harapva" - Így van Oszter Sándor özvegye a kutyatámadás után

Doris

Létrehozva: 2023.12.01.

Két hét múlva újabb orvosi vizsgálat vár Failoni Donatellára.

Levették a kötést Failoni Donatella kezéről, és bár a látvány még nem igazán szívmelengető, Oszter Sándor özvegye állapota a körülményekhez képest gyorsan javul. De mi is történt pontosan a zongoraművésszel? Nos, ahogy arról a Bors is beszámolt Donatellát néhány héttel ezelőtt a lánya, Alexandra kutyája támadta meg, ami finoman szólva nem jön ki jól az ő négylábújával. A két eb összeverekedett, és amikor az özvegy megpróbálta őket szétválasztani, megtörtént a baj.

Failoni Donatella
Oszter Sándor özvegye alig várja, hogy újra teljesen egészséges legyen (Fotó: Móricz István)

− Akkor elmondom, hogy is volt. A lányom kutyája nem bírja az én kutyámat és már többször megtámadta. Ezért mindig elkülönítjük őket. Sajnos valahogy rosszul lett rázárva az ajtó, ezért kiszabadult és nekiesett a kutyámnak. Én szét akartam választani őket és az én kezem lett szétharapva. Bocs a kisbetűkért, de egy kézzel tudok írni.. – írta a művésznő a Facebook-oldalán, miután kitett a sérült karjáról az ijesztő fotót, és minden ismerősen arról érdeklődött, hogy mi történt vele? 

Az operáció elkerülhetetlenné vált

A zongoraművésznő olyan súlyosan sérült, hogy azonnal megműtötték, majd a kezét gipszbe is tettették, de szerencséjére csak pár napig kellett a nehéz kötéssel élnie. Mára már lekerült a gipsz, Donatella pedig a gyógytorna mellett azon fáradozik, hogy ismét olyan könnyedén használhassa a végtagját, mint annak előtte. Számára ez kardinális kérdés, hiszen zongoraművész.

Két hét múlva újabb vizsgálat vár rá

Oszter Sándor özvegye a Borsnak elárulta, hogy néhány nappal ezelőtt levették a kötést a kezéről, azt azonban nem szerette volna, hogy megmutassuk, hogy néz ki most a sérült végtag. A jelenlegi állapotáról viszont szívesen mesélt.

− Köszönöm a kérdést, jobban vagyok. Amíg teljesen meg nem gyógyul a kezem és rajta a bőr, addig körömvirágkrémmel kenegetem. Ma már főztem, mostam, igaz, természetesen gumikesztyűben. Ami a zongorázást illeti, tudok játszani a hangszeren, de ez egyelőre fájdalmakkal jár, hiszen a kisujjam át van harapva, egész pontosan az ízület. Két hét múlva vissza kell mennem az orvoshoz, nem kizárt, hogy utókezelésre lesz szükségem -árulta el Failoni Donatella.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek