Lábadozás

Álhírek terjedtek Lukács Sándor állapotáról: a színművész a Borsnak tisztázta, mi történt vele valójában

Doris

Létrehozva: 2023.11.02.

A 76 éves színművész egy hetet töltött a városmajori szívklinikán. Lukács Sándort szerdán engedték ki a kórházból. A Borsnak beszélt arról, hogy van most.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Lukács Sándor egy hetet töltött a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján, miután az elmúlt időszakban gyanúsan fáradtnak és gyengének érezte magát. A színész maga döntött úgy, hogy aláveti magát egy alapos orvosi kivizsgálásnak, és bár néhány hír arról szólt, hogy meg kell műteni a szívét, az operációra végül nem került sor. Úgy, ahogy az se volt igaz, hogy sokkolni kellett a szívét, hogy megússza a beavatkozást.

Lukács Sándort kiengedték a kórházból  Fotó: Bors

Lukács november 1-jén, szerdán hagyhatta el a budai intézményt, a felesége, Mari jött érte, hogy hazavigye. A Vígszínház művésze a Borsnak elárulta, hogy a szívritmusát gyógyszeres kezeléssel sikerült visszaállítani, igaz, még nem lehet teljesen nyugodt!

Szerdán engedtek ki a kórházból, műteni nem kellett, csak gyógyszereket kaptam. 

Még pihennem kell, de alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, hiszen számos szép művészi kihívás vár rám, igaz, ez még kicsit odébb van kezdte a Borsnak Lukács.

Fontos vizsgálat vár Lukács Sándorra

A színésznek vasárnap kell visszamennie a szívklinikára, ahol egy nagyon fontos vizsgálat vár rá. Aznap dől el ugyanis, hogy be kell-e ültetni a szívébe egy úgynevezett sztent, vagyis egy olyan hálós szerkezetű eszközt, amivel az elmeszesedett eret tágítják.

− Bizakodó vagyok a vasárnapi vizsgálattal kapcsolatban, ugyanakkor bármit mondanak az orvosok, én elfogadom összegezte gondolatait a népszerű színművész.

Fiatalos lendület segíti a mindennapokban

Bár Lukács Sándor egy hetet töltött most a klinikán, a 76. születésnapján túl is árad belőle a lelkesedés és az élet szeretete, ami sok nehézségen átsegíti.

− Közhely, de nálam valóban működik, hogy a temperamentum, az indulat és a kreativitás nem korfüggő, sőt. Amellett, hogy odafigyelek az egészségemre, rendszeresen teniszezek, és ami a legfontosabb: a fiatalokkal szinte baráti viszonyban vagyunk, tegeződünk, és, ha úgy adódik, próba után leülünk egy jót beszélgetni − mesélte a Borsnak Lukács még 2014-ben.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek