GÓLYAHÍR

Óriási bejelentést tett a Sztárban Sztár leszek! versenyzője: Kisbabánk lesz!

DrCell

Létrehozva: 2023.09.11.

Az örmény származású Szologhjan Edgar boldogan jelentette be, hogy kedvesével gyermeket várnak. A pici nemét is elárulta!

Emlékezetes pillanatoknak lehettek szemtanúi a Sztárban Sztár leszek! nézői, amikor a színpadra lépett Szologhjan Edgar. A jó kiállású férfi láttán rögtön elállt a szava Köllő Babettnek és Tóth Gabinak, s bizonyára sok női nézőnek is megdobbant a szíve. 

Foglalt a szíve

A Bors megkereste a versenyzőt és többek között arról kérdeztük, vajon reménykedhetnek-e a szingli hölgyek?

Nem, párkapcsolatban élek. Komoly párkapcsolatban...

– hangsúlyozta Edgar, aki lélekben már felkészült a rajongók kitüntetett figyelmére.

Nem veszem rossz néven, ha valakinek szimpatikus vagyok, vagy tetszik amit csinálok. Az “olyan” üzeneteket pedig figyelmen kívül hagyom 

– felelte határozottan, s boldogan árulta el, hogy ennél sokkal nagyobb kihívások várnak rá, ugyanis hamarosan szülői örömök elé néz.

Lesz egy kisbabánk! Pont tegnap volt gender reveal party. Kislány! Ez biztosan egy második szerelem lesz

 – mondta örömmel a leendő apuka.

Szologhjan Edgar babaváró buli
Fotó: Instagram

Nem fél az apaságtól

A lányos édesapák gyakran szembesülnek azzal, hogy a gyermekük az ujja köré csavarja őket. Felmerül a kérdés, Edgar elgondolkodott-e már azon, hogyan fog majd megbirkózni a szülői feladatokkal és milyen apa szeretne lenni.

Eszembe jutott már, de azt hiszem, ezt nem lehet előre tudni, ezért felesleges is előre gondolkodni. Az elején még csak a használt pelenkákat kell cserélni, szaladgálni a gyógyszertárba hajnali háromkor. Egyébként nagyjából már ismerős nekem ez, mert vannak unokaöcséim és egy unokahúgom.

A Sztárban sztár leszek! versenyzője nem fél attól, hogyan fogja majd összeegyeztetni a családot és a karriert.

– Nem hiszem, hogy kifog majd rajtam, sok jó példa van előttem. Nyilván nem lesz könnyű megtartani az egyensúlyt, de természetesen a család az első szögezte le a Sztárban Sztár leszek! örmény származású versenyzője, aki bízik abban, hogy bekerül az élő showba. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek