Gyász

Hétfőn délután még adásban volt, váratlanul meghalt az 57 éves műsorvezető

KL

Létrehozva: 2023.08.30.

A műsorvezető több mint 30 évet töltött az éterben, és három rádióállomáson is volt műsora. 57 éves volt.

Szörnyű tragédia történt: 57 éves korában elhunyt Jamie Crick rádiós műsorvezető, akit a hallgatók leginkább a Jazz FM, Classic FM és Scala Radio műsoraiból ismerhettek. A szakember több mint 30 évet töltött el az éterben.

Jamie Crick 57 éves volt Fotó: Pixabay

Jamie Crick utoljára hétfőn délután (augusztus 28-án) vezette műsorát a Jazz FM-en. A család a Bauer Media-val közölte, hogy a műsorvezető rövid betegség után hunyt el. A lesújtó hír után megszólalt a Jazz FM és a Scala Radio szóvivője, akik így búcsúztak a legendától:

Jamie Crick haláláig műsorvezető volt, és szerves szerepet játszott rádióállomásainkon

A szóvivő hozzátette, hogy Crick nem csak a munkatársuk, hanem nagy barátjuk is volt.

− Rádióállomásainknak nagy hiányt kell pótolniuk, és ennek megfelelően a közeljövőben tisztelegni fognak, de bár mindannyian beletörődnek Jamie váratlan halálába, továbbra is minden nap sugározzák azt a zenét, amelyet szeretett, az ő tiszteletére. Legmélyebb részvétünk családjának és szeretteinek ebben a nehéz időben - fogalmaztak a közleményben.

Crick 1988-ban kezdte rádiós karrierjét a Guildford-i székhelyű Surrey-i County Soundban. Ezután néhány évet a BBC rádiónál töltött, majd 1993-ban csatlakozott a Classic FM-hez, ahol 20 évig dolgozott. 2014-ben a Jazz FM-hez szerződött, ahol a Breakfast, majd a Afternoon Drive című műsorok házigazdája volt. Emellett hétvégenként a Scalán, és az LBC-n vezetett műsort - írja a Metro.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek