Gyász

Éjjel közölték a lesújtó hírt: motorbalesetben meghalt Treat Williams

P. E.

Létrehozva: 2023.06.13.

Módosítva: 2023.06.13.

Treat Williams, a Hair és több más film sztárja 71 éves korában meghalt.

Treat Williams hollywoodi színész 71 éves korában meghalt egy vermonti motorbalesetben. A színpadon és a mozivásznon szereplő Williams kiemelkedő karriert futott be, amely több mint hat évtizedet ölelt fel. Hosszú pályafutása során két Screen Actors Guild-díjra és három Golden Globe-díjra jelölték.

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Fotó: Pixabay

Barry McPherson, aki már 15 éve volt az ügynöke, megerősítette a Williams hétfő esti halálhírét.

"Megölték. Kikanyarodott egy útra és egy autós egyszerűen halálra gázolta. Le vagyok döbbenve. Ő volt a legkedvesebb srác. Annyira tehetséges volt" - állt a nyilatkozatban.

A rendőrség közleménye szerint az autós azt mondta nekik, nem látta a kanyarodó motorost.

Az 1951. december 1-jén Richard Treat Williams néven született színész Rowaytonban, Connecticutban nőtt fel, édesanyja régiségkereskedőként, apja pedig vállalati vezetőként dolgozott.

Színészi pályafutását Danny Zukoként kezdte a Grease színpadi produkciójában 1972 és 1980 között. A nagy sikerű musicalt, amely John Travoltát és Olivia Newton-Johnt világhírűvé tette, 1978-ban mutatták be.

Williams 1975-ben a Deadly Hero című thrillerben debütált filmesként, és innentől megállíthatatlan volt a karrierje. 1976-ban mellékszerepe volt a The Ritzben, majd 1979-ben a Hair című filmben kapott világszerte figyelmet. Az 1967-es Broadway musical alapján készült film miatt elnyerte Williams első Golden Globe-jelölését.

Karrierje során több, mint 129 filmben és sorozatban játszott, éppen két filmet forgatott.

Williams néhány órával tragikus halála előtt Twitteren osztott meg egy fotót a földjéről, amikor egy kis traktoron ült. Ezt írta: "Ma fűnyírás. Bárcsak palackozhatnám az illatát."

Williamset felesége, Pam Van Sant és két gyermeke gyászolja.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek