Család

Szabó Erika elárulta születendő babája nemét - Fotó

K.C.

Létrehozva: 2023.06.14.

A színésznő nagyon boldog, hogy végre a szíve alatt hordhatja első gyermekét. Párjával ugyanis már jó ideje szerették volna bővíteni a családjukat.

Mint arról korábban a Bors is beszámolt, Szabó Erika élete legfontosabb szerepére készül. Hosszú várakozás után adatott meg neki, hogy anyai örömök elé nézhet; októberre várja a gyermekét.

Szabó Erika / Fotó: Dömötör Csaba

Három évvel ezelőtt álltak oltár elé a párjával, és azóta szerették volna bővíteni egy kis trónörökössel a családjukat. A csoda azonban váratott magára, egészen az idei évig. 

Tervezett baba, reméltük, készültünk arra, hogy egyszer csak kiderüljön, hogy megfogant, ezért nem érkezett a meglepetés erejével. Szerettünk volna közös gyermeket a férjemmel, mindent megtettünk, hogy szülők lehessünk. Hálás vagyok a sorsnak, és örülünk, hogy ez a kisbaba bennünket választott.

- árulta el korábban Erika a hot! magazinnak. 

A leendő édesanya túl van az első trimeszteren, már hallhatta a magzata első szívdobbanásait, láthatta a kis kezét, az apró lábait. Közösségi oldalán pedig az, ahogy ilyenkor lenni szokott, mindenki a kicsi nemére és nevére volt a legkíváncsibb. Az utóbbiról egyelőre nem lehet még semmi sem tudni, de az már egészen biztos, hogy a gyönyörű színésznő, egy kisfiút hord a szíve alatt. 

Ezt egy mókás képpel jelentette be Instagram-oldalán Szabó Erika, ahol különböző finom falatokkal vette körbe magát. Jelképesen pedig egy kék fánkot ragadott kézbe. A fotóból az is egyértelműen látszik, hogy sugárzik a boldogságtól. A bejegyzést ide kattintva tekinthetitek meg. 

- Valahogy a lelkem mélyén mindig úgy éreztem, hogy egyszer egy rosszcsont kisfiú anyukája leszek, úgy néz ki nem véletlen. Ez a kisfiú minket választott

 – jelentette be Szabó Erika

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek