BŰNCSELEKMÉNY

Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség Zalatnay Cinihez, nagy baj történt

Doris

Létrehozva: 2023.06.27.

Az énekesnőt érthetően megviselték a történtek. Nagyon bízik benne, hogy hamarosan elkapják az aljas bűnözőket.

Nagy erőkkel vonult ki hétfőn a rendőrség Zalatnay Sarolta tárnoki házához, az énekesnőnek sajnos rémálomba illően indult a hete. A Bors megtudta, hétfőre virradóra betörtek hozzá, az elkövetőket jelenleg is keresik a rendőrök. Megkerestük az énekesnőt, aki egyszerre volt feldúlt és roppant szomorú a történtek után, és bizony még azt sem tudta, hogy hogyan tudja majd nyugodtan álomra hajtani a fejét.

Fotó: Zalatnay Sarolta

Hiába csaholt a kutya

Zalatnay imádott kutyája ugyan észrevette a bűnözőket és jelzett is, Cini viszont nem vette komolyan az eb ugatását.

A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Most mentek csak el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok. Nem értem, ki képes ilyesmire! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan. Még rá is szóltam, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel! Bevertem ugyanis a térdem a gép mellett kihúzott fiókba, amit biztos nem én hagytam nyitva. Ekkor hasított belém a fájdalmas felismerés, hogy betörők jártak az otthonomban - kezdte sóhajtva a Borsnak Cini, aki azt is elárulta, miket vittek el az enyveskezűek.
 

Készpénzt és ékszereket is zsákmányoltak

Bár Cini még nem mérte fel teljesen, hogy miket vittek el a házába betörő aljas bűnözők, azt már szomorúan konstatálta, hogy készpénzt és értéktárgyakat is magukhoz vettek.

Az első sokk után próbáltam felmérni, hogy miket vittek el tőlem. Nos, bár a házat nem dúlták fel, nem csináltak felfordulást, készpénzt és ékszereket biztos loptak tőlem. Nagyon bízom a rendőrség szakszerű munkájában, remélem, hamar elkapják a tettest vagy tetteseket - mondta szomorúan az énekesnő, aki bízik benne, hogy soha többé nem történik vele hasonló.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek