Szavazás

Kihagyhatatlan: most te adhatsz címet a következő magyar sikerfilmnek

K.C.

Létrehozva: 2023.06.06.

Egy szövevényes szerelmes film keresi a tökéletes címét.

Akár egy „házassági hirdetés” is lehetne az apróhirdetések rovatban, ugyanis rendhagyó módon keresik a Megafilm Service legújabb alkotásának a címét. A Helmeczy Dorottya – Kálomista Gábor producer páros nyáron készülő, Majdnem menyasszony munkacímen futó televíziós játékfilmjét szó szerint a nézők „nevezik el”.

Fotó: Megafilm Service

„Tökéletes címét keresi Marika története. Adott két rivális szatócsbolt és egy csinos hősnő, na meg rengeteg bonyodalom. Az elegáns, de titkokat rejtegető Pankotay báró, vagy a komiszan jóképű szoknyapecér Toll Jenő lesz a kiválasztott? A képlet persze nem ilyen egyszerű, hiszen jönnek a szövevényes dramaturgiai csavarok, de a lényeg a csattanó csókok, a pletykás asszonyok, és persze az esküvő – ami vagy összejön, vagy nem. A Varjason élő, csodaszép, veszélyesen szókimondó, rátermett hajadon szerelmi életét Herczeg Ferenc írta meg A fehér páva című regényében, de a Megafilm Service csapata úgy döntött, hogy a nézők kezébe adja a döntést: mi legyen a FILM cím? Jelige: Most te választasz!”

A sztorihoz már csak egy remek filmcím hiányzik. Vajon melyik lesz a befutó?

Majdnem menyasszony * Nők és nemek * A jövendőbeli * Ásó kapa nagyharag! * Mondhatsz nemet! * ...esetleg saját filmcím ötlete van?

A Herczeg Ferenc világát jól ismerő rendező, Pacskovszky József Majdnem menyasszony munkacímen futó filmjének végleges címére az alábbi oldalon lehet szavazni: ide kattintva. 

ALKOTÓK: 

Forgatókönyvíró: Somogyi György, 

Rendező: Pacskovszky József, 

Operatőr: Gózon Francisco, 

Látványtervező: Bozóki Mara, 

Jelmeztervező: Zelenka Nóra, Gyártásvezető: Endrődy Balázs, Line producer Filip Fruzsina, 

Producer: Helmeczy Dorottya – Kálomista Gábor.

A tervezetten 70 perces tévéfilm a Nemzeti Filmintézet támogatásával valósul meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek