Ajándék

Orbán Viktor is felköszöntötte születésnapján Kis Grófót

Bors

Létrehozva: 2023.05.19.

A zenész maga is ledöbbent amikor kézhez kapta a miniszterelnök üdvözletét.

Kis Grófo csütörtökön ünnepelte 30. születésnapját. Természetesen az ünneplés igen sokáig elhúzódott, emellett igencsak különlegesre sikeredett, ugyanis a Bulibáró Orbán Viktortól is kapott egy levelet. A zenész – mondanunk sem kell! – ennek az ajándéknak örült a legjobban.

20230201 Budapest Grófo-Kozák László  Kis Grófo  Kozák László  roma popénekes Fotó: Szabolcs László  SZL  MW Bulvár
Kis Grófo csütörtökön ünnepelte a 30. születésnapját  Fotó: Szabolcs László

– Egyáltalán nem számítottam ekkora tisztességre. Hatalmas megtiszteltetés volt kézhez venni Orbán Viktor üzenetét. Ahogy olvastam a sorait, kisejlett belőlük, hogy kedveli a zenémet és engem is, mint embert, aminek nagyon örülök – kezdte a Ripostnak Kis Grófo, aki már keresi is a levél helyét otthonában. 

– Még nem találtam ki, hogy hol őrzöm majd az üzenetet, de az egészen biztos, hogy főhelyre kerül az otthonunkban. Azt hiszem, egy vitrinben lesz a legjobb helyen. Büszkén fogom majd megmutatni még az unokáimnak is.

Orbán Viktor megkoronázta  a napomat...

– tette hozzá az énekes.

Grófo természetesen a buliról is elárult egyet s mást:

– Hatalmas buli kerekedett a születésnapomon. Szerénynek semmiképpen nem mondanám, hiszen hosszú idő óta most paritiztunk először úgy, hogy minden családtagom és az összes barátom ott volt. Az az igazság, hogy nagyjából háromszázan ünnepeltünk. A hangulatról annyit, hogy reggel hétkor indultunk haza...

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek