Romantika

Köllő Babett elárult egy titkot magáról, ezt senki nem gondolta volna

K.C.

Létrehozva: 2023.05.23.

Magánéleti titkokról beszélt a műsorvezető.

Köllő Babett magyar színész, táncos, szubrett és műsorvezető. Rendkívül sokoldalú tehetség, ami mellett szépségét sem lehet figyelmen kívül hagyni. 

Köllő Babett / Fotó: TV2

Az ország luxusfelségként ismerte meg, az emiatt keletkezett sztereotípiákat pedig a mai napig nem tudta levetkőzni. Mindezt annak ellenére, hogy már számos más műsorban is bizonyított. Babett a Mokka vendége volt, ahol árulta: szerint egy közszereplőnek meg kell birkóznia ezzel a teherrel, mindenkinek pedig egyébként sem lehet megfelelni.

- Ez nem csak velem kapcsolatban, hanem szerintem az összes ismert emberrel kapcsolatban teljesen tévképzet van. Szerintem mindig mindenki csak a felszínt látja és nagyjából nem is akarnak nagyon mélyebbre látni. Tehát azt látják, amit ők látni szeretnének és te a fejed tetejére is állhatsz, ez akkor sem fog változni – mondta Köllő Babett a műsorban.

A sztereotípiák kapcsán elmondta: szerint azt is nagyon kevesen tudják róla, hogy nem romantikus ember, minden első csókját elrontotta. Sőt még a saját lánykérését is. 

- Mindig mindent elrontok, ami a romantikával kapcsolatos. Többször kérte meg a kezemet. Amikor először megkérte, én úgy meglepődtem, hogy elkezdtem nevetni, de annyira, hogy leestem a székről. Akkor megsértődött és nem szólt két napig. De megpróbálkozott újra, nem adta fel - vallotta be Köllő Babett. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek