Gyerekek

„Hogy oldjuk meg?”: hármasikrei miatt aggódik Rúzsa Magdi

LA

Létrehozva: 2023.05.25.

Az énekesnő fontos bejegyzést tett közzé.

Rúzsa Magdi tudja, hogy három pici gyermekkel minden perc ajándék, habár háromszor olyan nehéz dolga van így az édesanyának. Most egy olyan témát vetett fel közösségi oldalán, mely minden kisgyermekes szülőt érint.

Ruzsa Magdi
Fotó: YouTube

 

Még sosem jártunk úgy Újvidéken, hogy ne otthon lettünk volna. Most kipróbáltuk, milyen hármasikrekkel turistáskodni

 

- kezdte Magdi, majd így folytatta:

– Nekünk ez mindig komoly szervezés és aggodalom, hogy lesz-e minden? Elég családbarát-e a hely, amit választottunk, ha váratlan dolog történik, hogy oldjuk meg?  – vetette fel a problémát az énekesnő. Szerencsére nem történt semmilyen probléma, amit ne tudtak volna megoldani, így önfeledten adták át magukat a szórakozásnak. 

Mint az köztudott, Magdi szülőfaluja Kishegyes, mely egy apró község Szerbia Vajdaság tartományában. Itt töltötte egész gyermek- és iskoláskorát, és már ekkor is énekelt. Első igazán meghatározó zenei sikerét 2004-ben szerezte: a zentai „Farsangi Ki mit tud”-on megnyerte a könnyűzenei kategóriát. Ugyanezekben az években énekesként csatlakozott egy bácsfeketehegyi amatőr zenekarhoz, a Madnesshez. 2005-ben jelentkezett a TV2 tehetségkutató műsorába, a Megasztár harmadik szériájába, amit 2006-ban meg is nyert.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek