SZERELEM

Gáspár Győző leoltotta a celebpárokat: Mi nem csak egy posztban szeretjük egymást

Buster

Létrehozva: 2023.05.17.

Gáspár Győző és Bea asszony éppen a sokadik nászútjukon járnak. A roma showman a mesés keleten is szakított időt arra, hogy elmondja véleményét a folyton szakító és váló celebpárokról.

Gáspárék a világ egyik legkülönlegesebb helyén Dubaiban ünneplik sokadik házasságkötésüket és egyben az együtt töltött 30 évüket. A legtöbb ember talán úgy vélheti, hogy felesleges fakszni Győzike részéről ez a tucatnyi esküvő és lakodalom, de valójában inkább irigylésre méltó, hogy Bea asszony még három évtized után is igent mond minden egyes lánykérésre. 

Gáspár Bea és Gáspár Győző újabb esküvőn erősítették meg 30 éve elmondott esküjüket (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

A házaspár jelenleg Dubajban tölti a sokadik mézesheteiket, vagyis nászúton vannak, amit ráadásul két lányuktól, Evelintől és Virágtól kaptak ajándékba a fényűző esküvőjük napján. Gáspár Győzőt telefonon érte utol a Metropol és boldogan mesélt a családi nászútról.

- Ez az esküvőnk olyan volt, mintha egy török sorozat szereplői lettünk volna. Minden pillanatát imádtam. Bea lélegzetelállítóan szép volt én sukár, a lányaink gyönyörűek. Minden a terveink szerint alakult, leszámítva a pillanatot, amikor zokogásba törtem ki - idézte fel a boldog nap eseményeit Gáspár Győző, utalva arra a momentumra, amikor Beával elolvasták a lányaiktól kapott üzenetet.

„Drága szüleink! Köszönjük nektek az életünket és azt a rengeteg szeretetet és gondoskodást, amit tőletek kaptunk. Soha nem tudunk nektek mindent visszaadni, de megpróbáljuk. Azzal kezdjük, hogy megszerveztük a nászutatokat. Két napotok maradt arra, hogy mindent lemondjatok, összepakoljatok és indultok a mesés Dubajba! Ez a jó hír! A rossz pedig, hogy mi is megyünk veletek...” - olvasta fel a lapnak a lányaitól kapott üzenetet Győzike, aki csodálatosan érzi magát a közel-keleti Paradicsomban.

Gáspárék csodás napokat töltenek az örök nyárban (Fotó: Gáspár Győző)

- Ez a hely valami mesés. Egész nap jövünk, megyünk és képtelenek vagyunk betelni mindazzal, ami itt van. Ez itt minden értelemben egy teljesen másik világ, egy másik lépték. Itt tényleg minden a vagyonról szól. 

Kicsit meg is lepődtem, amikor elmentünk egy családi fagyizásra és három gombócért fejenként nyolcezer forintot fizettünk.

Az azért nem semmi, ahogy egy étteremben sem éppen filléres buli egy vacsora - magyarázta nevetve a családfő, aki szerint sok párnak példát kellene venniük Bea asszonyról és róla, de főként a szerelmükkel haknizó és aztán szakító, váló sztárpároknak.

Gáspár Beát és Győzőt lányaik lepték meg az úttal (Fotó: Gáspár Győző)


- Szinte minden hétre jut egy fellobbanó sztárszerelem, és persze ilyenkor már előre lehet tudni, hogy hamarosan a szakításukkal, vagy a válásukkal lesz tele a sajtó. Persze addig azért szépen kiárulják a kapcsolatuk minden részletét és szépen keresnek is vele. Szinte már céget alapítanak a kamu idillre és ezzel persze szépen meg is vezetik a követőiket. Nos, gondolom nem kell felsorolnom a celebeket, akikre itt gondolok - fogalmazta meg sarkos, ugyanakkor jogos véleményét Győzike, aki természetesen példaként hozta fel saját házasságát. - Harminc évvel ezelőtt fogadalmat tettünk egymásnak, önmagunknak és Istennek. A fogadalmunkban benne volt, hogy jóban, rosszban, betegségben, egészségben, amíg a halál el nem választ. Ilyesmit az ember nem mond ki, hacsak komolyan nem gondolja és mi komolyan gondoltuk. Hogy voltak mélypontjaink, az nem is vitás. Volt, hogy annyira tönkrementünk, hogy ennünk sem volt mit, volt, hogy a kommandósok törték ránk a ház ajtaját, és persze itt van az én betegségem is. Ezek egyike sem volt könnyű menet, de mi fogtuk egymás kezét és nem engedtük el. 

Mi nem a közösségi oldalakon szeretjük egymást egy-egy fotó erejéig és nem reklámozunk Valentin-napi pizzát, csak egyszerűen szeretjük egymást három évtizede, és szeretni fogjuk egymást a sírig és még azon is túl”

- mondta elérzékenyülve Gáspár Győző.

https://cdn.borsonline.hu/2023/05/X8bQSENZtgWMb0FUn5cE1WCAyLaWkg4hdH2IWC5Qh_0/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNkMTZhNmFkYmNhNTRiMGY5NTdiNjA1ZWY0OWEwYzky.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Gáspár Bea és Gáspár Győző vallomása: Sokszor nehéz volt együtt maradni

Idén ünneplik a harmincadik házassági évfordulójukat.


 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144875_auto_resized.jpg
origo.hu

Korlátozást vezet be az OTP májustól, ez az oka

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713543910
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141581_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van Bogi és Csabi között

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144014_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ukrajnában szavaztak a magyarokról – lesújtó a végeredmény

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143206_auto_resized.jpg
ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17133435_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Milák Kristóf és Kós Hubert számára is fontos hír érkezett Amerikából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27218_resized.jpg?avcount=1713543910
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141894_auto_resized.jpg
travelo.hu

Hamarosan ennél az elbűvölő olasz tónál is fizetnünk kell, ha látni akarjuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713543910
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713543910
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143250_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Testvérviszály lett Vajna Timi nagymamájának kórházi kezeléséből

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142646_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Next Top Model Hungary: Bikinis fotóval jelentette be, babát vár

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt