Királyi család

Erre senki nem számított: ezt sulykolja gyerekei fejébe Vilmos Harry hercegről

K.B.

Létrehozva: 2023.05.25.

Hihetetlen, hogy mindezek után így áll hozzá.

Miközben se szeri, se száma, hogy mennyi botránnyal próbál meg távol maradni a királyi családtól Harry herceg és felesége, Meghan Markle, addig az "otthon maradt" testvér, Vilmos folyamatosan dolgozik azon, hogy ott legyenek egymásnak az öccsével. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy most készült egy felvétel Vilmosék otthonában, amelyen látszik a háttérben, hogy több olyan családi fotó is található a rezidenciájukon, ahol Harry herceg látható. A gyermekei így folyamatosan érzékelhetik, hogy jó a viszony a nagybácsival.

Vilmos herceg katonai egyenruhájában, míg Harry öltönyben vonult
A testvéri kötelék nem szakadhat el, amíg az egyikük is ragaszkodik hozzá /Fotó: AFP

A Daily Star számolt be róla, hogy bár az utóbbi időben sokat civakodtak a testvérek - például szét ültették őket a koronázáskor, és Harry megalázóan a tizedik sorban követte végig az eseményeket - attól még Vilmos herceg részéről van hajlam a békülésre. 

A lap által megszólaltatott szakértő szerint azonban már menthetetlen a konfliktus a két fél között, és el is mondta, miért:

Minél többet emészti magát Harry azon, hogy mi miért történt az életében, annál inkább fog Vilmosra neheztelni, mert úgy érzi, hogy neki minden összejött a megfontoltsága miatt, és mindig is ő lesz az első számú kedvenc a családban, Harry pedig csak a második

- árulta el Andrew Marr királyi család szakértő a lapnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek