Szakítások

A szakember elárulta, miért hagyják el Tóth Andit a férfiak

Unger Zsolt

Létrehozva: 2023.05.24.

Tehetséges, sikeres, szép és csinos. Még sincs szerencséje a szerelemben Tóth Andinak. Mi lehet a baj, hogy az énekesnő mindig rossz pasi mellett köt ki?

A szép énekesnő, Tóth Andi két utóbbi kapcsolata is szakmabelivel volt. Úgy tűnik, nem tanult belőle, hiszen egyik párkapcsolatában sem sikerült megállapodnia, nem váltották be a szerelmei a hozzájuk fűzött reményeket.

Tóth Andi sikeresebb a szakmájában, mint  a szerelemben - Fotó: hot! magazin/Archív

– Azt hittem akkor, hogy mára biztosan lesz majd két gyerekem, egy csodás párom, családom, és énekelgetek. Ehhez képest nem ez történt – nyilatkozta néhány hónapja a hot! magazinnak. 

Tóth Andi mindig nehezen jött ki a vele egykorúakkal

Sokan próbálták már megfejteni a titkot, nevezetesen azt, hogy az énekesnőnek miért nincs szerencséje a szerelemben, mi hibádzik vajon a párkapcsolataiban. A hot! magazinnak dr. Rusz Edit szexuál­pszichológus beszélt az okokról, miután Andi és Marics Peti szakított.

Probléma akkor van, ha mindenáron azt akarja valamelyik fél, hogy ő határozza meg a kapcsolat minőségi és mennyiségi témáját. Az is megtörténhet, hogy felcserélődnek a szerepek, az, hogy ki a domináns, meghatározó a kapcsolatban.

Ugyan Andiról sokak szerint már messziről sugárzik a domináns női energia, ami először ijesztőnek tűnhet sok férfi számára, ám az is lehet, hogy az énekesnő valójában szeretetre, dédelgetésre, útmutatásra vágyik. Arra, hogy feltétel nélkül szeressék, és valaki a tenyerén hordozza. Persze, hogy énekesi karrierjét tudatosan építette, de ettől függetlenül még lehet, hogy néha vágyik a gyenge nő szerepére. A párválasztásban is nagyon határozott véleménye volt még öt évvel ezelőtt.

Mindig nehéz volt a velem egykorúakkal, mert nincs miről beszélgetnem velük, nem vagyunk egy hullámhosszon.

– A huszonévesek a szabadságukat hajtják, az „élvezzük az életet” életfilozófiának élnek, ezzel pedig egy komoly párkapcsolat nem hangolható össze – vélekedett Andi, aki szerint ez lett az oka az előző szakításának is. – Úgy érzem, a 30 és 35 év közöttiekkel tudom annyira megérteni magam, hogy reményt lássak egy kapcsolatra. Ők azok, akik már megadják azt a biztonságot, ami minden nőnek az egyik legfontosabb az életben – nyilatkozta annak idején.

„Örülnék, ha a következő párom már nem ismerné a munkásságomat”

Azonban Ámor nyila nem válogat, összejött Szabó Ádámmal, aki komolyabb volt az átlagos zenészeknél. Ádámmal történő szakítását követően egy interjúban mesélt nekünk az érzéseiről.

Örülnék, ha a következő párom már nem ismerné a munkásságomat, mert soha többé nem szeretnék szakma­beli társat. Nincs ideálom, inkább csak azt szeretném, ha ő oldaná meg a felmerülő problémákat, és nem nekem kellene istápolnom őt – nyilatkozta annak idején Andi, majd azt is elmesélte, mi vezetett az Ádámmal való kapcsolatuk végéhez.

Kiábrándító volt, hogy ha bármi probléma adódott, egyből hívta az anyukáját, hogy mit kellene csinálni. Akár a mi kettőnk kapcsolatában vagy a munkában, mindenben valaki mástól várta a megoldást, hogy valaki helyette vegye át a felelősséget.

Két év telt el, és ismét egy bohém fiú akadt az útjába, Marics Petivel jött össze. Az akkor huszonöt éves énekes is – máig ezt bizonyítja – az „élvezzük az életet” típust képviseli.

Az énekesnő zsűritagként is megállta a helyét - Fotó: hot! magazin/Archív

„Retteg attól, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás”

Andi egykor őszintén mesélt kamaszkoráról, a családjáról az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban:

Két éve váltak el a szüleim, ami miatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám békében lesz, és mi is a testvéreimmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat. Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz, ezért napi két órát kellett gyakorolnom minden áldott nap. Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, hogy az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k...va leszek.”

Traumatikus élményei pedig nagy eséllyel befolyásolják azt, hogy miként választ párt magának az énekesnő.

Ha a gyermekkorában valaki az egyik szülőjétől bántalmazásokat kap, akár szóban, akár tettekkel, akkor azt fogja elkönyvelni szeretetnek. Ezért neki ez lesz ismerős, ettől lesz komfortos, emiatt választ olyan párt, akitől ugyanazt, vagy hasonlót kaphat, mint annak idején az édesapjától. A másik verzió az, hogy az édesapjával sosem tudta megbeszélni a sérelmeket. Ezért felnőtt korában újra és újra próbálja megoldani azokat a gondokat a párjaival, amelyet az édesapjával nem sikerült. A folyamatos domináns kép esetében is a női fél kompenzál. Retteg attól, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás, és megpróbálja annak a látszatát fenntartani, hogy ő irányít, de van, hogy saját magát sem tudja koordinálni, nemhogy egy párkapcsolatot – mondta Roboz Zsóka pszichológus. 

Kirobbanó népszerűség

Andi utolsó albumát nagy siker övezi: több millióan hallgatták meg a legnagyobb videómegosztó portálon, a kommentek alapján pedig tetszik a hallgatóknak, és sajnálják, hogy nem kaphatnak több dalt tőle.

 

További érdekességekért keresse a magazin legújabb számát!


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek