Szerelem

Zsidró Tamás szerelméről vallott: Márciusban leszünk egyévesek

Létrehozva: 2023.03.08.

Zsidró Tamás új párjával először a 2022 júliusában megrendezett Inspiráló Nők gálaestjén állt a nagy nyilvánosság elé.

Tamás régóta vágyott már társra, de sosem kereste görcsösen azt a nőt, akivel megoszthatja a mindennapjait. A mesterfodrász már nem jár egyedül, sőt nemrég tért vissza egy közös indiai utazásról, ahol a gyönyörű kedvesével egy szigorú, de annál hatásosabb ayurvédikus-központban töltődtek. A sztárfodrász már harmadszor járt Indiában, ami olyan nagy hatással volt rá az előző alkalmak során, hogy szerette volna megmutatni a kedvesének is. 

 

Egy utazás akár próbára is tehet egy kapcsolatot, de Tamásék esetében a közös élmények még jobban elmélyítették az érzéseiket.

Márciusban leszünk egyévesek. Eddig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, de az utazás után talán még jobb lett. Az, hogy együtt csináltuk végig az ajurvédikus tisztítókúrát, újabb élményekkel gazdagította a kapcsolatunkat. Szabadidőnkben felfedeztük a környéket, sokat kalandoztunk a szomszédos kis halászfaluban, ahol egy elképesztően érdekes és színes világba csöppentünk. Volt, hogy napfelkelte előtt lementünk az óceánhoz, és lenyűgözve néztük, ahogy a halászok húzzák ki a hálói-kat és szortírozzák a halakat. Nem éreztük magunkat turistának; inkább beépültünk a világukba, filmbe illő videókat készítettünk arról, ahogy tevékenykednek 

– mesélte lelkesen a Hot! magazinnak sztárfodrász.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek