Kétségbeesés

Rémálommá vált a magyar mulatós sztár amerikai utazása

S.M.

2023. március 22. szerda 09:00

Elveszve New Yorkban… Ez egy film címe is lehetne, ha a népszerű mulatós sztár történetét vinnék mozivászonra. A Muzsika TV műsorvezetőjének csaknem rémálommá vált az utazása, miután eltévedtek a nagyvárosban. Órákig kilátástalanul és kétségbeesetten keringtek a zsúfolt utcákon, mígnem a szerencse rájuk mosolygott.

Csonka László, azaz ahogy sokan ismerhetik, Lakodalmas Didi műsorvezetőtársával, Gabriellával – akivel az életben is egy párt alkot – nemrég Amerikába utazott háromállomásos turnéja miatt. Bár nem először jártak a tengerentúlon, New York utcáin mégis úgy eltévedtek, hogy az egyik buliról csaknem lemaradtak. A Borsnak mesélt a kalandos, ám némileg ijedtséggel teli kirándulásról.

A szabadidőnket szerettük volna jól kihasználni a menyasszonyommal, így nekivágtunk a városnak. Általában kísérettel mentünk mindenhova, kivéve azt a napot, ami csaknem tönkretette a kint töltött időnket. 

A vendéglátóink egy spanyol negyedig vittek bennünket, kiszálltunk a kocsiból és elindultunk nézelődni. Úgy beszéltük meg, hogy délután, amikor már szeretnénk visszamenni a szálláshelyünkre, hívjuk őket, és a megbeszélt helyen fölvesznek minket. Ezzel a tudattal vágtunk neki a nyüzsgő városnak – kezdte Didi. – Teljes nyugodtsággal jártuk a boltokat, nagyon jól éreztük magunkat, de miután már lejártuk a lábunkat, Gabriellával úgy döntöttünk, visszamegyünk egy kicsit pihenni az esti fellépés előtt mesélte a mulatós sztár, aki azzal nem számolt, hogy nem tudja elérni barátját.

Didi és Gabriella
Amerikai kalandjuk bár rosszul indult, így is sok pozitív élménnyel tértek haza Fotó: Didi és Gabriella

Az európai telefonkártyákat kint nem lehet használni, így csak internet segítségével tudtunk volna értesíteni a szállásadónkat, azonban hiába próbálkoztunk több gyorsétteremmel is, az egyik zárva volt, a másikban ez a szolgáltatás nem volt elérhető. Mindent megpróbáltunk, de nem találtunk olyan helyet, ahol a szabadon használható wifire csatlakozhattunk volna. 

Végül kétségbeesetten álltunk az utcán, és nem tudtuk hirtelen, hogy mihez kezdjünk. A páromat nem győztem nyugtatni, annyira megijedt, folyamatosan sírt. 

Bevallom férfiasan, én is aggódtam, de tartottam magam Gabriella előtt – emlékezett vissza a Lakodalmas Didivel című műsor házigazdája, akinek az is megfordult a fejében, hogy a nagykövetségnél kér segítséget. De újabb akadályba ütköztek.

Didi és Gabriella
Párjára a helyi fekete férfiak is szemet vetettek Fotó: Didi és Gabriella

Járták az utcákat, a negyed gettójába mentek fellépőruhát vásárolni, ahol a helyi „srácok” szemet vetettek csinos kedvesére, és komoly üzletet ajánlottak fel az énekesnőért.

Az ottani fekete férfiak hevesen elkezdtek udvarolni Gabriellának, míg végül oda jutottunk, hogy pénzt és ruhákat kínáltak érte. Nem hittem a fülemnek! 

Miután visszautasítottam őket, emeltek a téten. Vagy legalábbis tovább próbálkoztak. Ekkor mondtam a menyasszonyomnak, hogy gyorsan lépjünk le, mielőtt nem történik valami baj. Ijesztő volt, mert két utcán át jöttek még utánunk, azt hittük, sosem adják fel, de végül meghátráltak – mesélte most már mosolyogva az énekes, akinek ott a helyszínen egyáltalán nem tűnt viccesnek a komolynak szánt ajánlat.

Végül nagy nehezen visszataláltunk arra a helyre, ahol kiraktak bennünket, és hosszadalmas várakozás után egyszer csak megvillant a reménysugár. Felbukkant a nagy tömegben egy ismerős arc, a barátom. Mivel sok órán keresztül nem jelentkeztünk, és közeledett a fellépés időpontja is, abban reménykedve, hogy ott talál bennünket, visszatért arra a helyre, ahol utoljára találkoztunk. 

Nagy volt az öröm, végre megkönnyebbültünk, és már nem volt idő a történteken rágódni, gyorsan visszatértünk a szálláshelyünkre, hogy felkészüljünk az esti koncertre

 – mondta érdeklődésünkre.

Didi és Gabriella
Háromállomásos turnéjuk miatt utaztak Amerikába Fotó: Didi és Gabriella

Didi és Gabriella a nagy dráma ellenére rengeteg pozitív élménnyel tért haza.

Nagyon jól sikerültek a koncertek, mindenhol teltház előtt énekeltünk. 

A sikerünket még megkoronázta az is, hogy Arizónából megkeresett egy hölgy, és arra kért, menjünk át Phoenixbe fellépni. Sajnos nemet kellett mondanunk. Miután hazatértünk Magyarországra, újra beszéltünk, és megállapodtunk, hogy szeptember egy hónapos turnéval visszatérünk. Las Vegasban, Kaliforniában és Colorádóban csapunk majd nagy bulikat – árulta el Didi.

 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16049721_auto_resized.jpg
origo.hu

Minden idők legőrültebb meccsén dőlt el az Európa-liga döntő a Puskás Arénában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15678_resized.jpg?avcount=1685613308
origo.hu

Vastag Csaba és felesége mindent elárultak a titkos álomesküvőjükről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16047650_auto_resized.jpg
metropol.hu

Véres részletek, megtépték Opitz Barbit és barátját egy budapesti plázában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16050792_auto_resized.png
hirtv.hu

Napindító - Tovább nőtt svédország NATO csatlakozásának támogatottsága

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048396_auto_resized.jpg
ripost.hu

Gyermeke sírására riadt az éjszaka Molnár Guszti exfelesége, kórházba kellett vinni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15679_resized.jpg?avcount=1685613308
origo.hu

Szabó Zsófi vetkőzéssel indította a napot - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048196_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A legnagyobb titokban fogott össze Vilmos herceg és Harry: Diana ügyében intézkedtek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16048954_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Az orvosok szerint ezt nem élhették volna túl az újszülött ikrek: így néznek ki most

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/4Tr5oqPuX4E12UdhHMlFZT9T1pBy0oAzN1U6V9shRpw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E1ODUzZDY0ZDgxYjQ1ZmFhMjkxYzNkZDg3YWE3MWU5.jpg
Megcsalás

„Ha egy buli hevében lefekszik mással, nem szakítok” – elhajlási engedélyt kapott Mischinger Péter menyasszonya

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/62RhcaihLU7CGb3YCkU2iM-_Ax7PmCIChdnG-iF1VXY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk2NGI5ZDY4OTE2MTRjM2ZiNDQzZDVhOTlhNzFhYjAy.jpg
HARCOS

Megrendítő vallomást tett a kettes stádiumú rákkal küzdő TV2-sztár