GYÓGYULÁS

Friss hírek érkeztek a rehabon lévő Molnár Gusztávról, így van most a színész

Doris

Létrehozva: 2023.03.20.

A színész tavaly novemberben döntötte el, hogy végleg leszámol a függőségével.

Friss hírek érkeztek Molnár Gusztávról, aki hazánk egyik legnépszerűbb színésze, ám mind a mai napig nem tudott leszámolni a szenvedélybetegségével. A színész barátai tavaly novemberben döntöttek úgy, hogy nem várnak tovább, és beküldik Gusztit egy komlói elvonóra, miután egyre rémisztőbb dolgok történtek vele.

Tavaly november óta kezelik Molnár Gusztávot (Fotó: Life TV)

 

Jó kezekben van

Szemtanúk beszámolója szerint például a 36 éves színész néhány hónapja kiesett egy vonat ajtaján. A furcsa történet részleteit senki sem ismeri... sőt, a Bors információi szerint maga az érintett sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt. A szemtanúk szerint a színész ittas állapotban volt, de ő tagad, azt mondja, hogy rosszul lett és azért történt a baleset, ami után kórházba került.

Az említett intézmény (amelynek jelmondata: én függő vagyok, mi felépülünk) egyébként rendszeresen tesz közzé a Facebookon bejegyzéseket, leggyakrabban sikertörténeteket olyan volt szenvedélybetegekről, akiknek sikerült legyőzniük a démonaikat. Emellett olyan posztokat is megosztanak, amelyeken jól látható az intézet egy-egy szobája, közösségi tere, ahol Guszti idén novemberig tölti a napjait. Ha szeretne, akár szaunázhat is, ami nagyon fontos a méregtelenítés szempontjából.

 

El van zárva a külvilágtól

Természetesen Molnár Guszti a kezelés ideje alatt teljesen el van zárva a külvilágtól, nem látogathatják, és a telefonját sem használhatja. Erre szigorú szabályok vannak, nagyon fontos ugyanis, hogy csak és kizárólag a felépülésére tudjon koncentrálni, hogy amikor már sikerül úrrá lennie a szenvedélybetegségén, vissza tudjon térni a társadalomba és a színpadra is visszatérhessen.

 

Kitálalt a jóbarát

A Bors megkereste Guszti egyik közeli barátját, L. Péterfi Csabát, aki nem mellesleg Pécsi Ildikó fogadott fia és legfőbb bizalmasa volt. Csaba elmondta, bár ő sem beszélhet a színésszel, úgy hallotta, jól van, rengeteget sportol és nagyon komolyan veszi a rehabilitációt.

L. Péterfi Csaba Gusztávval és volt feleségével, Viviennel (Fotó: Facebook)

"Nagyon büszke vagyok rá, hogy bevonult az elvonóra, és a gyógyulást választotta, ez volt az egyetlen helyes megoldás a számára. Úgy hallottam, jól van, folyamatosan halad a felépülés útján. Bár ez még egy hosszú út, azt sem tartom kizártnak, hogy hamarosan újra színpadra lép" - nyilatkozta a Borsnak Csaba.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek