KONDI

Felhívás keringőre? Edzőterembe várja a lovagokat Kollányi Zsuzsi

Prac Lee

Létrehozva: 2023.03.29.

Kondizással vigasztalódik a válófélben lévő Kollányi Zsuzsi. Az edzés mellett új kapcsolatok kialakítására is vágyik a háromgyermekes énekesnő?

Kollányi Zsuzsi nem hagyja, hogy összetörje a tény, hogy házassága menthetetlen. Minden korábbinál nagyobb lendülettel vetette bele magát az edzésbe, s úgy fest, az izmai növelése mellett arra is vágyik, hogy új emberekkel ismerkedjen.

Kollányi Zsuzsi Youtube
Zsuzsi nem hagyja, hogy padlóra kerüljön a válása miatt. Fotó: Youtube/Kollányi Zsuzsi

Kondiban ismerkedne

Legutóbbi edzőtermi fotójánál ugyanis arról írt, hogy számára a kondizás most terápiás edzés, s mindig büszkeséggel tölti el, ha látja, milyen sokan döntenek úgy, hogy edzőteremben tesznek a testükért, egészségükért. Mindene a kardiózás, mint mondja: az elliptikus tréneren megtalálja az, aki szeretné.

A kommentelők között rögtön jelentkezett is néhány rajongó – főleg férfiak –, akik kifejezték, hogy mennyire vonzónak találják az énekesnőt, s nem kizárt, hogy valóban felkeresik majd őt a konditeremben.

Egy hete jelentette be

Éppen egy hete, kedd este két sztárválásról is értesült a nagyérdemű: Peller Anna és Lukács Miki videóüzenetben jelentette be szakítását. Kollányi Zsuzsi pedig egy esküvői képhez mellékelt szövegben fejtette ki, hogy elválnak a férjével, s ezek után baráti szeretetben folytatják Attilával az életüket és három közös gyermekük – az ikrek, a négy és fél éves Bence és Bálint, valamint a kétéves Bogdán – nevelését.

Kollányi Zsuzsi Youtube
Az énekesnő a sportban találta meg a vigaszt. Fotó: Youtube/Kollányi Zsuzsi

Stresszlevezetésnek is jó a sport

A Bors akkor arról írt, hogy Zsuzsiék kapcsolata hosszú hónapok óta válságban lehetett, s talán az érzelmi válság miatt vetette bele magát a kondizásba. Azóta az Instagramján rendszeresen jelennek meg konditermes fotók, ahol megmutatja izmos alakját. Talán a kommentelők visszajelzéseiből szeretne erőt és önbizalmat meríteni. Az edzés persze arra is jó, hogy kiadja magából a stresszt. Februárban a bokszolásba is belekóstolt, közösségi oldalán akkor úgy fogalmazott: ez a mozgásforma „állati jó ideglevezető”.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek