ANYASÁG

Árulkodó jelek: Bababoltból rendelt Vajna Timi, váratlan meglepetés érte

Doris

Létrehozva: 2023.03.16.

Andy Vajna özvegye már nagyon vágyik arra, hogy végre anya lehessen.

Vajna Tímea semmire sem vágyik jobban, mint egy kisbabára, évek óta fáradhatatlanul dolgozik a babaprojekten. Néhai férje, Andy Vajna oldalán megtapasztalhatta, milyen egy fényűző esküvő, de az anyaság érzését még nem ismerhette meg.

Vajna Timi, Vajna Tímea, TV2, YouTube
Vajna Tímea bababoltból rendelt, úton a pici? Fotó: YouTube

Ennek részben nőgyógyászati oka van, hiszen Timi korábban elárulta, hogy endometriózissal és petefészekcisztával küzd. Azóta megműtötték és a petesejtjeit is lefagyasztatta, hogy ha eljön az idő, biztosan sikeres legyen a gyermekáldás. Tavaly karácsonykor már úgy tűnt, valóra válik a legnagyobb álma, ugyanis teherbe esett. Elmondása szerint már a babaszoba berendezésén tanakodott és babaruhákat is vett, amikor megtörtént a baj. Timi elvetélt. 

Ez természetesen egy hatalmas, lelkileg nagyon nehezen feldolgozható trauma, de az Amerikában élő üzletasszony rendíthetetlenül halad legfőbb célja, az anyaság felé. Árulkodó jel és jó hírre utalhat, hogy Timi nemrég egy magyar hölgy által megálmodott bababoltból rendelt, ahol jellemzően babakocsikat, játékokat és a gyerekszobába illő bútorokat árulnak!

A rendelése mellé egy kedves levelet és egy tündért ábrázoló plüssfigurát is kapott, amitől azt reméli, segít majd elhozni neki a csodát, azaz egy kisbabát.

Fotó: Instagram

"Kívánom, hogy minden álmod teljesüljön" – zárta sorait a bababolt megálmodója, Timi pedig nagyon reméli, hogy a tündérke segítségével valóban megtörténik az, amire már oly sok éve vár.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek