Emlék

Zámbó Jimmy ma lenne 65 éves, szomorú vallomást tett a fia

Doris

Létrehozva: 2023.01.20.

Nincs olyan nap, hogy Adrián ne gondolna tragikus körülmények között elhunyt édesapjára.

Szomorú napra ébredt január 20-án a 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmy családja. A legendás énekes ugyanis ezen a napon ünnepelné 65. születésnapját, ám ezt már sajnos nem érhette meg. A szerettei és a rajongók a tragikus halála óta őrzik emlékét, a sírja valóságos zarándokhellyé vált a csepeli temetőben.

Zámbó Jimmy
Fotó: MTI 

A Bors megkereste A Király legkisebb fiát, Adriánt, aki elárulta, bár minden nap gondol az édesapjára, péntek reggel azért nehéz szívvel ébredt.

– A legfontosabb, hogy rendkívül büszke vagyok arra, hogy az ő fia lehetek. Minden nap gondolok rá, egy percre sem feledem az emlékét, nem is kellenek ehhez különleges ünnepnapok, évfordulók. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ilyenkor azért nehezebb szívvel ébredek, a születésnap gondolata rányomja a bélyegét a hangulatomra, hiszen már nem ünnepelhetünk együtt – kezdte sóhajtva a Borsnak Adrián, aki szerint a Jimmy-ről elkészült, igencsak nagy port kavart minisorozat, A Király nem feltétlenül tünteti fel túl jó színben az édesapját.

Fotó: Facebook

– Az én szívemben ő mindig egy jó ember marad, hiszen az is volt. Imádta a családját és a közönséget, a rajongók pedig imádták őt. Jó, szerető férj volt, és nem utolsósorban remek apa. Nem is kívánhattam volna jobbat – mondta meghatottan Adrián, aki a napokban minden bizonnyal kilátogat édesapja virágokkal és koszorúkkal borított sírjához a csepeli temetőbe, hogy néhány percig csendesen és elmélyülten emlékezzen róla.

Adrián egyébként egy gyerekkori közös képet is közzétett a Facebookon a születésnap alkalmából. Íme:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek