BÍRÁLAT

Nem nyugszik Szabyest: most Zámbó Krisztiánnak szólt be

Létrehozva: 2023.01.27.

G.w.M és Gáspár Laci kritizálása után most Zámbó Krisztiánba állt bele Szabyest. Az influenszert elkapta a gépszíj, a zenei világ egyre több tagját szidja nyilvánosan.

Zámbó Krisztián sem menekül Szabyest felvágott nyelve elől. Az influenszer korábban több bejegyzésben szidta G.w.M-et és Gáspár Lacit is. Utóbbi esetében számon kérte, hogy lehet, hogy engedik az X-Faktor zsűrijében ülni és ítélkezni.

Szabyest most egy rajongója kérdésére tovább görgette ezt a gondolatmenetet, ezúttal Zámbó Krisztiánt pécézve ki magának.

Szabyest Zámbó Krisztián Instagram Story
Fotó: Szabyest/Instagram Story

Akár Zámbó Krisztiánt is be lehetne ültetni, mert ő Jimmy fia, és örökölte a tehetségét. 

Habár ebből sokat nála se láttunk, mert több, mint 10 éve vergődik az édesapja emlékével a médiában, de saját egyénisége azóta nem alakult ki. Ez az ember egy gumiszerelő-műhelybe vagy kocsma pultjába is kevés lenne, mégis azt látod, hogy Zámbó Krisztián a téma. 

Édesapja slágerdalait tartalmatlan videóklipekkel tiporja el. Ha ezeket tényleg csak így sikerül, egy minőségtelen rapnek nevetett hablattyal rekreálni, akkor érdemes lenne bele sem fogni, vagy a saját karrier építésén gondolkodni. Sosem felejtem el az Mc Hawer verziót se, ha van pusztító előadásmód és zenei felvétel, akkor az mindent visz – áll a 24 óráig elérhető Storyban.

Szabyest kritikája nagyot ütött, egyelőre kérdés, hogy Krisztián válaszol-e neki.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek