Titok

„Két hetente egy randi, és havonta egy egyéjszakás kaland” – Ez lenne Nádai Anikóék titka?

Létrehozva: 2023.01.05.

Hajmásy Péter szuperül érzi magát apukaként, és Nádai Anikóval odafigyelnek, hogy kellő időt töltsenek kettesben.

Hajmásy Péter és Nádai Anikó már több mint két éve vannak együtt. Tavaly év elején eljegyezték egymást, és bejelentették, hogy a műsorvezető gyermeket vár. Anikó tavaly júliusban adott életet, Alexnak, azóta a boldogságuk határtalan. A kicsi Alex már 5 és fél hónapos és nagyon aktív. Ezúttal apukája, Hajmásy Péter a közösségi oldalán osztott meg családi titkokat. Hagyma azt is elmondta rajongói kérdésére, hogy milyen érzés apának lenni?

„ A legjobb!!! Nem is értem, hogyan tudtam eddig nélküle élni!” – írta büszkén a 24 óráig látható történetében, melyben azt is elárulta, hogy szerinte főleg rá hasonlít a pici, de a szeme az Anikóé.

A pár arra is nagyon figyel, hogy egymással kellő időt töltsenek kettesben, hogy a kapcsolatuk továbbra is jól működjön.

„Muszáj, és ebből nem engedek!!! Két hetente egy randi, és havonta egy egyéjszakás kaland valahol, ami nem itthon van … és persze Anikóval!!”

 – árulta el szerelemük titkát.

Nádai Anikó és párja
Fotó: Facebook

Bizonyos szempontból Hagyma már két gyermekes apukának érezheti magát, hiszen Anikónak egy korábbi kapcsolatából van egy nagyobb fia is. Péternek szerencsére nagyon jó a kapcsolata Patrikkal, de azt leszögezte a válaszaiban: nem szeretné az apukája szerepét átvenni, mert önmagára csak, mint a fiú barátjára gondol. Péter azt is hozzátette, hogy van egy szuper apukája a fiúnak, akivel szintén jóban van.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek