Döntő

Yulaysi Miranda: Ha nyernék, biztosan legelőször Istennek köszönném meg a segítséget

Létrehozva: 2022.12.10.

Őszintén beszélt érzéseiről a Sztárban sztár leszek! favoritja. Yuliban ellentmondásos érzések feszülnek: szíve szerint csak élvezné a döntő napját, de mégis, hatalmas rajta a stressz

A rajongók tűkön ülve várják, hogy vajon Kaly Roland, Kökény Dani vagy Yulaysi Miranda kerül-e ki győztesen a Sztárban Sztár leszek! döntőjéből. A Bors megkereste a nézők által favorizált Yulaysi Mirandát, aki elmondta, hogyan készül a döntőre:

Yulaysi Miranda, Sztárban sztár leszek
Fotó: Máté Krisztián


Hatalmas rajtam a stressz. Pláne két kisgyermek mellett – kezdte lapunknak a kubai énekesnő. – A férjemmel egész héten gyakorlunk, segít nekem ott, ahol csak tud, de őszintén szólva én csak élvezni akarom ezt a napot. Nem hittem volna, hogy ilyen sokáig eljutok, pláne nem, hogy a döntőben végzem. Én valójában végig csak magammal akartam versenyezni. Fejlődni szerettem volna, és úgy érzem, ez sikerült. Ennek ellenére hatalmas félsz van bennemmesélte lapunknak Yuli, aki elmondta, mi lesz az első dolog, ha esetlegesen megnyeri a versenyt: – Nagyon vallásos vagyok. Ha nyernék, biztosan legelőször Istennek köszönném meg a segítséget, és hogy végig velem volt ezen a hosszú, kihívásokkal teli úton – tette hozzá az énekesnő.

Kovács Kati neki szurkol

Kovács Kati nem titkolja, hogy kinek szurkol idén a Sztárban sztár leszek! versenyzői közül. A választottja nem más, mint a nyolc hónapos terhesen jelentkező Yulaysi Miranda Ferrer, akinek az első válogató óta már megszületett a kislánya:

– Óriási tehetség az a kislány. Szép, tiszta hangja van és a kiállása is lenyűgöző. Ha nem ő nyeri a versenyt, leteszem a lantot – mondta vicceclődve korábban a Borsnak Kovács Kati.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek