Fotó

Így néz ki most a két éve elhunyt Pécsi Ildikó sírja

Doris

Létrehozva: 2022.12.06.

A színművésznőt a máriabesnyői temetőben helyezték végső nyugalomra. Két évvel a halála után kilátogattunk Pécsi Ildikó sírjához.

Pécsi Ildikó több mint 11 évvel ezelőtt vásárolt dupla sírhelyet a máriabesnyői sírkertben magának és férjének, a 2020 nyarán elhunyt Szűcs Lajosnak. Már akkor tudta, hogy mindig az ő drága jó Lajosa mellett akar lenni, azután is, hogy földi létük véget ért. Szűcs Lajos halálát követően Ildikó egészségi állapota is romlásnak indult, férje nélkül már nem volt kedve az élethez, hiszen filmbe illő, legendás szerelem volt az övék.

20200228 BudapestA Magyar Filmakadémia életműdíjának átadójaképen: Pécsi Ildikófotó: Sulyok László (SL)Ripost
Hétfőn volt két éve, hogy a Jászai Mari-díjas színésznő elhunyt  Fotó: Sulyok László

A legendás színésznő 2020 december 5-én hunyt el. A Bors kilátogatott a sírkertbe, hogy megnézzük milyen állapotban van Pécsi Ildikó végső nyughelye. Az tisztán látszik, hogy a sírt rendszeresen gondozzák, nagyon szép állapotban van.

Virágok sorakoznak a sírnál  Fotó: Bors

A színésznő fogadott fia és legfőbb bizalmasa, L. Péterfi Csaba hosszú és személyes posztban emlékezett meg a színésznő haláláról. 

– Két évvel ezelőtt hajnali 4kor felriadtam. Kint teljes sötétség, de álmomban valami hatalmas fény majd megvakított. Kinyitottam a szemem és tudtam elment – kezdte bejegyzését, melyben leírta: Pécsi Ildikó már készült a halála.

– Tudtam, menni akar. Lajos bácsival akart szülinapozni. Megmondta neki, a születésnapodat már együtt tartjuk. Betartotta. Tőlünk is szépen búcsúzott. Most ott aludt tőlünk már messze, útban a szerelméhez.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek