Ünnepek

Király Viktor felesége elárulta, milyen trükkel nevelik gyereküket

Létrehozva: 2022.12.26.

Egy hónapja áll a karácsonyfa Király Viktorék otthonában. Az énekes felesége, Anita különleges eszközzel dobta fel az ünnepi időszakot.

Csíntalan manó dobta fel Király Viktorék karácsonyát. Felesége, a csinos műsorvezető, Anita a Borsnak mesélt a az ünnepek előtti időszakról.

Nálunk már lassan egy hónapja áll a karácsonyfa. Szeretem, hogy nem csak 24-e után pár napig nézzük a fát, hanem már hetekkel korábban gyönyörködhetük benne. Szóval azt nem a Jézuska hozza, de az ajándékokat igen, 24-én este. Persze, ennek az a hátulütője, hogy este pörög fel az új játékoktól a gyerek – ismerte el nevetve Anita. Kisfiuk, Kolen két és fél éves, az ő kedvéért a szülők is előveszik gyermeki énjüket. Anita is kipróbálta a decemberben hódító trendet, a „manózást”, aminek lényege, hogy egy játék manó „megérkezik” december elején egy titkos ajtón át, csínyeket követ el – például kiszórja a müzlit, kiborítja a tésztát, lisztben fekve csinál hóangyalt –, esténként pedig visszamegy jelenteni a Mikulásnak vagy Jézuskának, hogy a gyermek jó volt-e.

Persze nem ijesztgettük Kolent a manóval, de ha láttam, hogy csibészkedésre készült, például összerajzolni a falat, akkor azért szóltam, hogy a manó figyel!

Anita elmondása szerint egyformán szigorú szülők Viktorral. Egy dologban pedig soha nem enged:

Este 7-kor kezdjük a fürdést, fél 8 körül pedig alvás! Persze vannak napok, amikor ez borul, nyaralásoknál például. De alapvetően szeretem ehhez tartani magam. Ezután pedig csak kidőlni van erőnk.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek