Gyengeség

Heatlie Dávid: Dóri nélkül szomorúan fetrengenék

Létrehozva: 2022.12.30.

A Neoton Família dobosa lapunknak vallott arról, mi segíti őt át a nehéz hétköznapokon. Állítása szerint leginkább feleségének támogatására, és családjára számíthat pláne akkor, amikor minden összedőlni látszik.

A karácsony és az év vége közeledtével mindannyian elgondolkodunk azon, hogy miért vagyunk hálásak, mi segít nekünk túlélni a szürke hétköznapokat. Heatlie Dávid, Csepregi Éva fia is elmondta a Borsnak, mi ösztönzi, hogy felkeljünk nap, mint nap.

Csepregi Éva, Heatlie Dávid és Dóri
Együtt a család Fotó: Heatlie Dávid 

Mindig is fontos volt nekem a család, de amikor van egy rosszabb napom, és teljesen magam alatt vagyok, akkor jövök rá igazán, hogy mekkora szükségem van például Dórira. Meghallgat engem, és segít abban, hogy magam mögött hagyjam az aznapi nehézségeket. Ugyanez elmondható az egész családomról. Ők a legfontosabbak számomra

 – tette hozzá Dávid, majd elmesélte, mit tanult meg önmagáról az elmúlt években.

Tudok néha nagyon hisztis lenni – nevetett fel. – Például betegen el tudom játszani a hattyú halálát, de szerintem nem vagyok annyira vészes, mint amennyire tartják a férfiakat. Mindenesetre Dóri szerencsére ezt hihetetlenül jól kezeli. Ritkán mondja csak, hogy idegesítem. Az biztos, hogy nélküle csak szomorúan fetrengenék betegen, és lehet szomjan halnék, vagy nem tudomtette hozzá ironikusan Dávid, aki a következővel zárta a beszélgetést:

Nem tudom megígérni, hogy jobb ember leszek jövő évre, de az biztos, hogy mindent meg fogok tenni, hogy egy ici-picivel kevesebbet szenvedjek amikor meg vagyok fázva, vagy bármi bajom van.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek